• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Një jetë nuk mjafton për të të dashur ty"..⚘

?‍♂️ çfar të them më shum ? veçse të të uroj Natën e mirë..
Un për vete skam gjumë sepse dita ime fillon tani !! ✌
Faleminderit e dite te mbare .?

*Nje jete nuk mjafton per te dash ty ama nje nate ty te mjaftoi te enderrosh se nje dite do beheshe pjes e jetes time
Deri sa hape syt dhe kuptove qe ishte vetem nje enderr.*

Faleminderit e dite te mbare .?

*Nje jete nuk mjafton per te dash ty ama nje nate ty te mjaftoi te enderrosh se nje dite do beheshe pjes e jetes time
Deri sa hape syt dhe kuptove qe ishte vetem nje enderr*
Kur jam me ty... në Ëndërra..
ndihem sërish i gjallë..
atëherë..
"Lërm të Ëndërroj gjithmonë"

Nje jete nuk mjafton per te te dashur ty:

Sikur ta dija egzistencen tende nje jet do te te prisja e ulur ne nje stol,do stopoja cdo dite te jetes time dhe thjesht do prisja momentin qe ti do shfaqeshe,sikur ta dija qe premtimi jot levizte malet vuajtja ime do perkedhelesh nga pak duke zbutur gjembat torturues qe shponin qenien time.....

Nje jete do te te dua dhe do te pres te stoli i vetmis gjersa te shfaqesh.
I tha ajo atij...

@Palaçoja urime per temat e tua ??
Cilën ekzistencë...
duke i rezistuar ndjenjës me tendencë..
në pritje të diçka që nuk është gjithmon..
dashuria nuk është ndalesë...
Por stacion...?

Cilën ekzistencë...
Por stacion...?
Jo po vagon?
Dashuria eshte si shpirti nuk e sheh por e ndjen, i jep formen e njeriut qe do dhe thua qe dashuria eshte ai person.
Por nese ndjenja eshte e paster si loti dhe e dyanshme, as miliona jet nuk mjaftojne per te dashur ate njeri!
Besoj une!

Cilën ekzistencë...
Por stacion...?
Egzistences imagjinare kuptohet,shpesh ne mendjen ton krijojm perfeksionin e asaj qe na nevoitet ose deshirojm duke e adoptuar ne ikonen e nje fiziku(asgje nuk eshte sic duket,njeriu eshte mekatar dhe i parealizuar drejt perfeksionit )
-asgje nuk eshte pergjithmon derisa epshi i dy personave perballet mes njeri-tjetrit.
-dashuria nuk eshte ndales eshte thjesht reaksion,egoizem per te pervetsuar dhe permbushur egot personale.?

Jo po vagon?
Dashuria eshte si shpirti nuk e sheh por e ndjen, i jep formen e njeriut qe do dhe thua qe dashuria eshte ai person.
Por nese ndjenja eshte e paster si loti dhe e dyanshme, as miliona jet nuk mjaftojne per te dashur ate njeri
Është i vetmi stacion.. të cilin ja vlen të presësh...
dashurin çdo kush mund ta ndjej..
dashuria ka shum fytyra..
besimi është diçka që thyhet lehtë..
por dashuria jooo ?

Egzistences imagjinare kuptohet,shpesh ne mendjen ton krijojm perfeksionin e asaj qe na nevoitet ose deshirojm duke e adoptuar ne ikonen e nje fiziku(asgje nuk eshte sic duket,njeriu eshte mekatar dhe i parealizuar drejt perfeksionit )
-asgje nuk eshte pergjithmon derisa epshi i dy personave perballet mes njeri-tjetrit.
-dashuria nuk eshte ndales eshte thjesht reaksion,egoizem per te pervetsuar dhe permbushur egot personale.?
Spaske kuptuar asgjë ? im sorry

Back
Lartë