Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shqipshqiptare ?Ideja e lojes eshte kjo! Dikush nxjerr nje foto(duhet te vendose titullin), te tjeret gjejne batuten qe i korrespondon asaj fotoje. Fotot duhet te jene nga filma apo humore shqipshqiptare!
Kush eshte se cna eshte? DedaaaPo e filloj une i pari?
Filmi "Fillerojtesi"! Gjeni batuten e fotos.View attachment 143753
"Deda vlla Deda", por nuk i korespondon ksaj fotos?Kush eshte se cna eshte? Dedaaa
Mos mbo me pa filmin prap nga e para se e kam pa nga 215 her?"Deda vlla Deda", por nuk i korespondon ksaj fotos?
Vec prite, prite kur te na thote noj dite.Po e filloj une i pari?
Filmi "Fillerojtesi"! Gjeni batuten e fotos.View attachment 143753
Bravo!??Vec prite, prite kur te na thote noj dite.
A e di si eshte puna liromena dhomen se do siell nusen, kurse ti ke 4 muaj e spo na nxjerr gje ne drit.
he Çiço e kam gjet fiks po fiks fare?
He moj ti, cme shikon ashtu! Me te mire nga ty e kam çupen...?"zonja nga qyteti"Kjo eshte e thjesht kush nuk e ka pare kete film, dhe eshte nje nder te preferuarit e mi?
View attachment 143764
10 ulu??He moj ti, cme shikon ashtu! Me te mire nga ty e kam çupen...?"zonja nga qyteti"
Dedikim per qerosat e forumit kjo? ??"Borxhliu"?View attachment 143765
Pak si i konsumuar duket!"Borxhliu"?View attachment 143765
"Eeee ashtu duket, por punen e ben! E shisni me pjese?!"??Pak si i konsumuar duket!
Ahh klient a klient ?Ha gjiz agush ha!
Apo qek kafe?![]()