Prap ne shpi do kthehet por leg en me uje te ngrohte ska mo???Me la ne shtepi @Moza
Me tha spiune ste mar me vete ?
Se me ke eshte dhe ku eshte vetem ajo dhe ai e di?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prap ne shpi do kthehet por leg en me uje te ngrohte ska mo???Me la ne shtepi @Moza
Kush të thot spiune ty me?? ne jemi familje demokratësh shpirti,apo e harrove ?? se 1 natë të lash vetëm? smë lente të ikja ai me ,çti bëja ,jo nuk i thoja dot ??Me la ne shtepi @Moza
Erdha,po flije ti? gërrihsje sa deri ke komshinjtë u dëgjoje??? skagjë,e dua me akull sot legeninn?Prap ne shpi do kthehet por leg en me uje te ngrohte ska mo???
Sa pretendime paske ti Klodi?Ne ishujt bora bora ?
U kënaqa? mjalti ësht i ëmbël? fjal tjetër nuk njofim ? ç'roje me,të lash me @Guesst ?Prit Une prit ti per qejfin tat?
Nuk thone kot me mire m…. Se i vogli?
Ngela Roje Une ?
Ikim shpirti dhe unë kam vite pa shkuar ? @Guesst do e lë roje në shpi,se jan shtuar hajdutët???
E ashtu jam une me pretendime cte bejme kur u ndan keto na ran ?Sa pretendime paske ti Klodi?
I sjellim naj chocolate cake dhe per nje jave do jete ne qiellin e shtate?Ikim shpirti dhe unë kam vite pa shkuar ? @Guesst do e lë roje në shpi,se jan shtuar hajdutët???
Keta qe kane pretendime shume nuk ven meE ashtu jam une me pretendime cte bejme kur u ndan keto na ran ?
Ti qaj hallin e kalorsit se si i varen kembet ?I sjellim naj chocolate cake dhe per nje jave do jete ne qiellin e shtate?
Keta qe kane pretendime shume nuk ven me
Larg se ne Golem?