• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kë keni inat nga anëtarët e forumit?

Nuk mendoj qe nje bisede private ka gjithmone nji qellim der tek celsi I brekeve celikut?
Une e shof me teper si nje forme distance nga njerezit…. Dhe I had to respect that
Tani ky mhb eshte me deshire ti e mban te hapur tjetri e mbyll se eshte asocial apo se ska oreks ?
Prap s me binde edhe pse ke ide iluminante ?

Nuk mendoj qe nje bisede private ka gjithmone nji qellim der tek celsi I brekeve celikut?
Une e shof me teper si nje forme distance nga njerezit…. Dhe I had to respect that
Tani ky mhb eshte me deshire ti e mban te hapur tjetri e mbyll se eshte asocial apo se ska oreks ?
O ka hall tjt ky moj moter.
Do me përdhunuar naj nji në pm?

Une te them te drejten asnji nuk kam inat , edhe kur dukem se i urrej te gjithe... por ata tipa qe realisht ma shpifin .. jane meshkujt qe mbajne inbox te bllokuar. Si mashkull qe jam nuk e arrij ta kuptoj kete veprim dhe mendoj qe ose jane burrecer dhe kane frike se dikush mund tu shkruaje ose prap jane burrecer dhe kane frike nga vetja ?
Kara meshkuj ... na flliqet gjinine , vishni fustan me mire ??
Na mo na,kush të ka inat ty,që i hëngërt gjarpri??? kush jan kto të rreshtit të fundit ?????

Back
Lartë