Ik bej not andej nga lumi i Londres , se ta paguaj une kamionin ?Lool une jam krize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ik bej not andej nga lumi i Londres , se ta paguaj une kamionin ?Lool une jam krize
Ok per 3 muaj ti laj ?Ik bej not andej nga lumi i Londres , se ta paguaj une kamionin ?
Mos trego po te kapen , se e di ku e ke shtepine ??Ok per 3 muaj ti laj ?
Jo mer sbehet llaf ?Mos trego po te kapen , se e di ku e ke shtepine ??
Bej pak stervitje kete jave , se niset nje kamion nga franca me vica te therur . Do e besh tunelin e La Manshit i varur ne çengel ???Jo mer sbehet llaf ?
Bad kiddo very bad@Mo. Mwahhhh ? pa bluetooth?
Ngele tu u ankuBad kiddo very bad
Jane tu me thy zemren edhe kjo kiddo logel ????Ngele tu u anku
Gjera qe ndodhin jane po he kur te kalosh nja tre a kater thyerje sdo i ndish me pastaj ??Jane tu me thy zemren edhe kjo kiddo logel ????
Une te pufa ti the badJane tu me thy zemren edhe kjo kiddo logel ????
????i kisha qu do nvorrr vorrimin jau kisha kry une?
Nale o Izet Nalei kisha qu do nvorrr vorrimin jau kisha kry une?
Epo do na presesh e 100 vjet ?i kisha qu do nvorrr vorrimin jau kisha kry une?
edij qato e thash se ku kam thob me pagu varrime po llafEpo do na presesh e 100 vjet ?
o gjoks rrujtem… o djali me brecka te verdha…. ske faje ti jooo ka fajin dogana we te le me kalu ne greqi qe na qite bojenOooooooooo shqiponje ca jane keto muhabete,ku te na doje ...do ikim .Vetem sdua te me ngaterrosh me Gunsin ne pazare ,sjam e sdo behem tutor gejsh asnjehere ?
Ça ka then ajo tutkunja se e kam injore e sme del ?! ?Epo do na presesh e 100 vjet ?