Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une jam me modesti ketu , po s kam gjetur temen e pershtatshme per ta thene?@Punk1 ti s'je ????
Sa i modh je HAHAHAPerse me akuzoni pa te drejte more zoteri ? Apo perfitoni se mbani te veshur petkun e Adminit? Vetem mua e zonjushe @Meloo , na akuzoni dhe ofendoni vazhdimisht .
Une nuk jam asgje , pervecse nje tru peshk i gjore ?
I madh i madh , po jo ne te gjitha drejtimet .. trute sa nje peshk i kuq akuariumi i kam ??Sa i modh je HAHAHA
Pasi ke arrite paqe ketu me @Meloo do te thot je i madhI madh i madh , po jo ne te gjitha drejtimet .. trute sa nje peshk i kuq akuariumi i kam ??
Ça ke shef?!!Pasi ke arrite paqe ketu me @Meloo do te thot je i madh
Jo i madh jo , se ke filluar i ngaterron gjerat ... jam i dashuruar ??Pasi ke arrite paqe ketu me @Meloo do te thot je i madh
Jo mo se Ramazan Neser eshte muaji i paqes qa thuaÇa ke shef?!!
Do ignore prap?!
Keshtu mendoja dhe une po jo nuk eshte mendje madhe ajo lerni te qet mos i bini me qaf kot ????Une them : @Fiore![]()
Hahah hahahKeshtu mendoja dhe une po jo nuk eshte mendje madhe ajo lerni te qet mos i bini me qaf kot ????
Une e di mo po thou ketyre qe nuk besojne ???Hahah hahah
Une jam shpirt mooo!
Po kujt i plasi amanUne e di mo po thou ketyre qe nuk besojne ???
Shaka???
Mos më lodh, se boll e lodhur jam për vete.Jo mo se Ramazan Neser eshte muaji i paqes qa thua
Qenke te nje mendimi me mua opo fare mo nuk na plas ???Po kujt i plasi aman![]()
Komuniste me ballin lart!Dihet ......une