Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Politika huaj? Do behesh shik-seThjesht me pelqen shume politika e huaj,por kam dhe ide te tjera per mamie ose ekonomiste?
?Skam enderra!
Kam ide …. Gjeniale?
Bagti!Loqka jeme ti ??
Aman lere se kjo paska ik per shele! I’m not trained in stupid ?Zonjushe Meloo , hiqja block zonjushe @Perla_Nera se e kena shoqe te mire maj ?
Të isha un e kisha denu. ???Jo në rregull je ? kshtu e ka sjelljen ky?? ka marë vetëm shkëlqyshëm në shkollë , për sjellje ?
Tani e mora vesh që je mësuese ? tani që flisni içik shum ju,flisni? ktë e them se kam në familje një mësuse dhe kur fillon e flet i them,cilën gazet do lexosh sot,se goja si pushon????Të isha un e kisha denu. ???
Por që e di se flas shumm..
Poor nuk mundem me nejt pa fol ???..
Edhe te puna kur kena pushim mes orëve, jena katër mësues që ndoshta kan 4 ose 5 vite qê jan dipomu para mejt që rrim se klast jan afër. Edhe flass por e ve re veten që flas.
Edhe i thwm a më duket mua apo jam tu fol shumë ??????..
Qeshen ??ja ban ai joo maj hiç nuk na len neve me fol. ???
Ee kshuu dmth
Po, jam edukatore por punoj nê nji shkoll 9 vjeçare.Tani e mora vesh që je mësuese ? tani që flisni içik shum ju,flisni? ktë e them se kam në familje një mësuse dhe kur fillon e flet i them,cilën gazet do lexosh sot,se goja si pushon????