• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila esht endrra qe keni pasur qe femij dhe akoma po mundoheni qe ta ktheni realitet ?

Unë nuk kam andrra!
Por qellime, që kthen në prioritet për mua!
Më jan realizu disa.

- Normalisht të pasunit nji profesion!
-Puna me fëmijët me aftësi të veçanta!
-Puna me fëmijët e komunitetit!

Gjithmon e kam pas piksynim të punoja me kto dy grupe fmish.
E ja kam arrit të punoj me te ato. ??
Dhe po punoj akoma me kta fëmi ????.

Kur isha femije kisha shume endrra, te cilat nga frika mos i humbisja i futa ne "sirtar". Mirepo, gjate viteve me humbi "çelesi i sirtarit"! Une ende sot po kerkoj "çelesin"...??

Anderr e kom pas me dhon ineksione
Mkujtohet Kur lujshim mershim shtaga dhe improvijosha ???
Dmth e kom realizu endrren teme
Tash anderr e kom me rreh njonin ne Forum ishalla me realizohet edhe kjo ?‍♀️

Me u bo si ai Dan Bilzerian por cti besh se me mungojn ato gjerat e lluksit jqj?

Do e shtyjm me buk e gjiz ene ksaj rradhe ?

Jo në rregull je ? kshtu e ka sjelljen ky?? ka marë vetëm shkëlqyshëm në shkollë , për sjellje ?
Të isha un e kisha denu. ???
Por që e di se flas shumm..
Poor nuk mundem me nejt pa fol ???..
Edhe te puna kur kena pushim mes orëve, jena katër mësues që ndoshta kan 4 ose 5 vite qê jan dipomu para mejt që rrim se klast jan afër. Edhe flass por e ve re veten që flas.
Edhe i thwm a më duket mua apo jam tu fol shumë ??????..
Qeshen ??ja ban ai joo maj hiç nuk na len neve me fol. ???
Ee kshuu dmth

Të isha un e kisha denu. ???
Por që e di se flas shumm..
Poor nuk mundem me nejt pa fol ???..
Edhe te puna kur kena pushim mes orëve, jena katër mësues që ndoshta kan 4 ose 5 vite qê jan dipomu para mejt që rrim se klast jan afër. Edhe flass por e ve re veten që flas.
Edhe i thwm a më duket mua apo jam tu fol shumë ??????..
Qeshen ??ja ban ai joo maj hiç nuk na len neve me fol. ???
Ee kshuu dmth
Tani e mora vesh që je mësuese ? tani që flisni içik shum ju,flisni? ktë e them se kam në familje një mësuse dhe kur fillon e flet i them,cilën gazet do lexosh sot,se goja si pushon????

Tani e mora vesh që je mësuese ? tani që flisni içik shum ju,flisni? ktë e them se kam në familje një mësuse dhe kur fillon e flet i them,cilën gazet do lexosh sot,se goja si pushon????
Po, jam edukatore por punoj nê nji shkoll 9 vjeçare.
Flasim e di ??..
Asht nji djal që flet shummmm nuk i pushon gojaa. E u thwm kam zëvndsu filanin psh kur mungon..
Por dy dit e para kam nejt si pul e lagun ?????..

Back
Lartë