• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Mi mshu rrafshit :p

Edhe pse imagjinoja se ka shumë mosmirënjohës, forumi më mësoi se ka akoma më shumë...

Servila, lajkatare, njerez qe grupohen me dashuri ne extrem kur as qe i njohin fare njeri tjetrin. thjeshte vetem per tu dukur?
Njerez qe i nderrojne miqesite brenda dites dhe behen dhe armiqesi brenda dites.
Njerez qe behen turme per tu zgerdhire kot.
Njerez qe kur i shoh te shkruajne me vjen per te vjelle?
Njerez qe kritiken e marrin per armiqesi.
Njerez qe nuk kane turp ta dredhin si tu leverdise.
"Por ne disa persona duke lexuar dhe pare reagimet e tyre, kam korrigjuar veten"

Mesova se te gabosh eshte njerezore, por vazhdoj te mos ndryshoj ne lidhje me njerezit kur gabojne, qe edhe pas nje zenke apo debati ti kem ne zemren time po njesoj.

Une pak njerez kam ne zemren dhe jeten time dhe ata i kam pergjithmone, e nuk i ndryshoj sikur edhe te me vrasin.
Keshillat dhe kritikat e tyre me permiresojne dhe me bejne me te mire ne mardhenie me jeten, e per te mbrojtur veten!
Jam shume selektive, e qendrueshme dhe nuk kam as miqesi dhe as shoqeri pertej atyre te shkolles.
Njoh njerez dhe bisedoj me ata qe vleresoj, tjeret thjeshte me tregojne si nuk duhet te jem✌️

Last edited:
Ti injoroj njerezit qe skane vlere, thjesht SKIP

Back
Lartë