• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me godite! .... por jo ku do te dhembe e ty!

Ndoshta kam gabu shume por gabimet per ty zdi se si ti shpjegoj
dhe fjalet vec me rrjedhin natyrshem. Me kujtohet mir se si te therrisja me pare por tani zdi me se si te te flas pervec se ne emer.
U be kohe qe nuk shkruaja jo vetem per ty por per ne te dy se te them te drejten per ty kam shkruajtur shume se ti je ende nje pjes e imja ketu brenda. A thua se jam merzit me ty gjithe kete kohe?
Ne fillim u merzita pastaj kisha nevoje per ty dhe disa kohe isha i lekundur jo vetem se cka ndjeja por shum e shume me teper nuk mundem me por do te duroje.
Do te doja qe te pajten ta lexoje por ne te njejten kohe e di se ti je me njerezit e dashur rreth e rrotull dhe zdua te te prish momentin edhe pse mendoj se une kam vendin time ne zemren tende, te pakten keshtu besoj ende. Nuk eshte koha per mallkime por dua te mallkoje te gjitha rrethanat qe sme lejuan kurr, dhe se fundmi
Me Fal.
Po me merr shume malli, a thua se te kisha pasur brenda meje nje jete te tere por e till u bo situata.
Po me vjen keq me then te drejten, kur mendova se gjerat ishin shum mire, une te humba. ???
Une kurr nuk kam qen i pa vendosur ne jeten time per dicka por doja te te falenderoja me gjith zemer qe mi theve te gjitha mendimet tona vetem me nje moment dhe me pas cdo gjo i humbi ngjyrat, dhe nese po e mendoj mir une zdua te kete me ngjyra perseri, sepse e ndjej qe bardhezi do te jem perhere, une nuk mund te ndryshohe asgje sepse ti nuk me lejove, ti vertet vendose ti bije shkurt dhe ne kurr nuk diskutuam si dy te rritur..
Ka filluar po me vjen keq per ty dhe per kete ti duhet te falenderosh Veten....
E di se nuk jam i afte te
Deportoj ne mendjen tende por do te kisha pasur deshiren qe. Mund te me kuptoje disa copeza nga e kaluara. Une nuk besoj ne asgje dhe ne askend qe nuk ma permbush shpirtin plot e ku buzeqeshja me jep nje frymarrje, e per me teper kur kam energji pa kufi.
Une besoj se gjerat nuk thyhen sa her qe te ben rolin e te veshtires. Por thyhen aq here sa ti e jep dhe e fal veten shume leht. Une besoj se emocionet kontrrollohen dhe nese do te me pyesje se si ka mundesi qe une e di mire. Le te themi se dikush ma ka mesuar.
Une besoj se ti munde te ndryshoje por vendosje te ikje drejt ndonese une rrugen e kam vecse te veshtir por shum te ma mundur. Une besoj se detajet ruhen ende brenda nesh, ndonese ti ja ke shpif vetes cdi detaj per mua.
"Kur ndjenja flet"...
E bukur...shpresoj ti lexoj personi duhur!

Ahhh goditjet....
Temë ku e gjej veten në dy këndveshtrime.
Shquhem se @Inna^ godet......e vërtetë. Pse?(Veç unë i di arrsyet).

@Inna^ goditet..... Së pari nga jeta pastaj nga njerëzit që kishte afër zemrës (sepse tjerët as nuk i perceptoj).Këto goditje ushqyen egoizmin indiferencën time,ishin aq të ftohta dhe të shumta saqë u shëndrova në një ajsberg dhe për këtë i falënderoj sepse më krijuan një mbrojte.
Tani as thika e as plumbi nuk depërton përtej shtresës akullt dhe të arrij tek un !

Si përfundim po ndërlidhem fillimin "Është e pritshme të lëndohesh (goditesh) nëse pëplasesh me nje ajsberg"

Si stuhi me erdhen...
Te gjitha ato fjale
Permbi trup u derdhen
1000 e ca fjal.
Por kujdes o njerez
Kur gjuha te flet
Te pickon ai grerez
Mendjen te godet.
Por cfare ti thuash
Te mjerit milet
Sado qe te duash
Prap te shan, e prap te
Flet.

Ka me te marr malli
E do thiash me vete
Nervozohej,
Xhelozonte,
I mbetej hatri,
Bente shum pyetje,
Ama me donte
Nje zot e di sa me
Donte.

Ka me te marr malli
E do thiash me vete
Nervozohej,
Xhelozonte,
I mbetej hatri,
Bente shum pyetje,
Ama me donte
Nje zot e di sa me
Donte.
E ardhmja kjo.....dje e shkuara pa na shfaq të tashmen ta di si t godas! ?

Cfare i the zemres...
Qe ty te kerkon.
Cfare i the syrit...
Qe per ty loton.
Cfare i the jetes...
Qe ty te therret.
Cfare me bere mua...
Qe te dua perjet.

Pa me thun cfare eshte me e rendesishme ne ket bot te duash apo te te
Në jetë shpeshher na duhet të përzgjedhim atë që duam ne ose atë që tjerët duan.Çdoher ësht dashur ta mendoj mirë por gjithsesi kam zgjedh njërën n'varsi të situatës.(Mbase dhe kam gabuar)
Por.....kur ësht pyetja "të dashuroj apo t'më dashuroj" nuk më duhet as ta mendoj zgjedh dyjat ! Përndryshe sdo ishte dashuri ?

Back
Lartë