He na e thuaj serioz edhe ti pergj tani cfare pret ?Problemi qenka shume serioz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
He na e thuaj serioz edhe ti pergj tani cfare pret ?Problemi qenka shume serioz ?
Funksionon kudo ne jetFlm, sa me thjesht aq me mire do e kem perher parasysh kete ??
He na e thuaj serioz edhe ti pergj tani cfare pret ?
Ne temen e radhes gjejm gjera te tj tani vec kto jan ?Po ndonje pyetje per ata qe sjane te varur nga asnjera?
??? mire e ke stres jan tdyja ? pucc ty??Nje mu.t jan te dyja me mire pa to hic
Ne temen e radhes gjejm gjera te tj tani vec kto jan ?
Po ca stresi po me shume humbje kohe . Shpenzime energjie , kohe .???? mire e ke stres jan tdyja ? pucc ty??
Unë skam cel???Une nrm prandaj zgjodha 1 muaj me cel ??
E kam dhen pergj e para une shikoje ??Po ti je e varur nga telefoni apo seksi?
Ske fare apo vec nje muaj ???Unë skam cel???
E kam dhen pergj e para une shikoje ??
Une nk genjej ?Se di pse nuk tbesoj, zakonisht pergjigjet e para jane e kunderta![]()
Per 1 muaj me siguri ??Ske fare apo vec nje muaj ???
Kam një rrangalle,që as dreqit si hyn në punë? jo e shtyj ? dhe 2 apo 3 muaj? pa cel?Ske fare apo vec nje muaj ???
Pa cel e morem vesh ne pa sex ehe snuk beke dot???Kam një rrangalle,që as dreqit si hyn në punë? jo e shtyj ? dhe 2 apo 3 muaj? pa cel?
Ajo të mban gjall? celi ësht ,ku je ku sje??Pa cel e morem vesh ne pa sex ehe snuk beke dot???
Hahahah u bera pishman qe zgjodha cel une ?????????Ajo të mban gjall? celi ësht ,ku je ku sje??
Sa do ja thoja . Urte e urte @Moza ama e pranoj te pakten qe pa sekez nuk rrika me gjate se nje muaj .??Pa cel e morem vesh ne pa sex ehe snuk beke dot???
Me te shtyme me i llaf.Kam një rrangalle,që as dreqit si hyn në punë? jo e shtyj ? dhe 2 apo 3 muaj? pa cel?
Celi ti bo nervat kaçurrel??? thekthi o xot o xot????Hahahah u bera pishman qe zgjodha cel une ?????????