Ore se s ben burri kshu, ca te ka gjetur ?më etiketo se kam humbur të gjitha aftësitë orientuese ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ore se s ben burri kshu, ca te ka gjetur ?më etiketo se kam humbur të gjitha aftësitë orientuese ?
Permbahu temes , mos perfito qe nuk eshte @Liber8 ketu ?Atë që më injoron.
Jam lindur për të qenë e pavarur dhe si trembem.askujtPermbahu temes , mos perfito qe nuk eshte @Liber8 ketu ?
Kete mund ta kisha degjuar nga gjithkush qe e pretendon. Dicka me interesante please ?Jam lindur për të qenë e pavarur dhe si trembem.askujt
Dhe ti sa më bën moral kishe dhënë naj puthje se nga unë shuplakë e ke!Kete mund ta kisha degjuar nga gjithkush qe e pretendon. Dicka me interesante please ?
Nuk do doja te ndryshonim rolet te nesermen , s do mundja te te jepja shuplake ?Dhe ti sa më bën moral kishe dhënë naj puthje se nga unë shuplakë e ke!
Se kam në plan as të të puth?Nuk do doja te ndryshonim rolet te nesermen , s do mundja te te jepja shuplake ?
Jo jo .. me mire mos e tento , se jam tip i ndjeshem?Se kam në plan as të të puth?
Edhe ti do me rrahesh ? Ca faji kam bere une i shkreti??Do rraf @Punk1 ??dhe do puth shpirtin tim @Perla_Nera ??
Me zemër jo ? po kshtu për sport???Edhe ti do me rrahesh ? Ca faji kam bere une i shkreti??
E di une , te mua e mesoni doren te gjitha ju ?Me zemër jo ? po kshtu për sport???
Sa ishe me mua,njëher stë vura dorë? se di motra e dytë çtë bëri ,kur shkove ?? kjo e treta ësht si shpirt?as dorën se ngren dot ?E di une , te mua e mesoni doren te gjitha ju ?
Si prifterinjt kur mekatojnVeten time, per te njejten arsye!