Nothing ..Cke shpirti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nothing ..Cke shpirti?
Sigurt?Nothing ..
Po Po shume e sigurteSigurt?
E shof ?Po Po shume e sigurte
E ndjen apo e sheh ?E shof ?
Shof ca thu ti qe bie kundershtim me ndjenjenE ndjen apo e sheh ?
Do ndryshoj gje Nese do thoja jam keq apo anasjelltas?Shof ca thu ti qe bie kundershtim me ndjenjen
Te puc te balli si princesh?Po mcudit.
Me mir me puc se sa zemren ?
më lër sot miku... s'jam fare në terezi...Atij @A2. Do i fusja nje dajak te mire virtual , se rri lexon e nuk aktivizohet. ?
Shoku ,bej ndonji postim se ke potencial si anetar , edhe mos me puth paj zotin se ja futa vrapit qe tani ?
Po hapju shoqerise ore , kush ta theu prap zemren? ?më lër sot miku... s'jam fare në terezi...
Bjeri... eshte mesuar punk1?
haha, këtë herë duket që unë jam thyesi... ?Po hapju shoqerise ore , kush ta theu prap zemren? ?
Te plasi ty ... sa here thyej une gjera padashje dhe justifikohem ... u thye vete , ishte e bute ?haha, këtë herë duket që unë jam thyesi... ?
he dreq he dreq... po unë s'jam kështu i gjindshëm si ti.. plus kam dhe zemrën e butë... menjëherë e pranoj fajinTe plasi ty ... sa here thyej une gjera padashje dhe justifikohem ... u thye vete , ishte e bute ?
Ore une fajin nuk e pranoj kollaj , por kjo s do te thote qe nuk ndjehem fajtor..... pastaj ngushellohem ne gjinj solid , kerkoj nje vend te sigurt ku te mbeshtes koken dhe te qaj me dènesè?he dreq he dreq... po unë s'jam kështu i gjindshëm si ti.. plus kam dhe zemrën e butë... menjëherë e pranoj fajin
dua të vijoj tek ti, t'i mësoj dhe unë këto truqe... të premtoj se nuk do të tentoj të të puthOre une fajin nuk e pranoj kollaj , por kjo s do te thote qe nuk ndjehem fajtor..... pastaj ngushellohem ne gjinj solid , kerkoj nje vend te sigurt ku te mbeshtes koken dhe te qaj me dènesè?
Do hap nje teme posacerisht per ty ?dua të vijoj tek ti, t'i mësoj dhe unë këto truqe... të premtoj se nuk do të tentoj të të puth![]()
![]()
më etiketo se kam humbur të gjitha aftësitë orientuese ?Do hap nje teme posacerisht per ty ?