Mbase jane lodhur njerezit duke nderruar pelena ??Shme do njeri me asnje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mbase jane lodhur njerezit duke nderruar pelena ??Shme do njeri me asnje?
Ti smbush fare??Mbase jane lodhur njerezit duke nderruar pelena ??
Centosin e kam vlla une i bera kerksen qe te krijoj termin ketu bebush/e e ta marrim te dy une bebushe dhe ti bebush???Pse e thirre xhaxhi @centos ... ai nuk di te hekurose pantallonat e veta , e jo te te ushqeje ty me gji ?
S je aq bebush sa dukesh ti .. dukesh qe e ke bere kopshtin ne shtet dhe terapi zhvillimi ekstra ??Centosin e kam vlla une i bera kerksen qe te krijoj termin ketu bebush/e e ta marrim te dy une bebushe dhe ti bebush???
Pse ky mendim bebush????S je aq bebush sa dukesh ti .. dukesh qe e ke bere kopshtin ne shtet dhe terapi zhvillimi ekstra ??
Mendim casti , pa qellime?Pse ky mendim bebush????
Hahahahahahahah pse mendoj qe do ket qen bjonde??Mendim casti , pa qellime?
Kam edhe une nostalgjite e mia , me kujtohet edukatorja qe ja henksha zemren sa e mire ka qene?
Isha shume i vogel , nuk arrija ta shikoja aq lart , deri te floket . Ndehesha komod me ato qe shihja , ne varesi te gjatesise qe kisha.Hahahahahahahah pse mendoj qe do ket qen bjonde??
HahahahahahahhahaahhahahahaIsha shume i vogel , nuk arrija ta shikoja aq lart , deri te floket . Ndehesha komod me ato qe shihja , ne varesi te gjatesise qe kisha.
P.s. Une gjithmone i shoh njerezit ne sy kur u flas ???
Hajde nisja se une nk di ?E nisim prap ?
Nga t’ja nisim nga lart a nga posht ?Hajde nisja se une nk di ?
Nga pv ??Nga t’ja nisim nga lart a nga posht ?
Hajde hahaahaNga pv ??
?Shme do njeri me asnje?
Sha ka mamushi?
Hi flasim ?Se di