• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë "çmendurie" do bënit për anëtarin sipër jush ?

Vet mke then moj, tashi ose rren shum ose haron shum ahhahahha
Ca te kam thene , se s po te kuptoj. Edhe mos bej me shaka te tilla , nese i ke shaka .. qe mos ta kalojme personale . Une i shoh gjerat ne sensin e humorit , por nese vazhdon dhe e ekzagjeron , s mund te vazhdoj deri sa te plotesosh ti mangesite e tua te te menduarit. Se s dua as te behem vulgar , sa te filloj e te behem si adoleshent e te te tregoj burrerine ?
Pak me e kujdesshme te lutem! Respekte !

Ca te kam thene , se s po te kuptoj. Edhe mos bej me shaka te tilla , nese i ke shaka .. qe mos ta kalojme personale . Une i shoh gjerat ne sensin e humorit , por nese vazhdon dhe e ekzagjeron , s mund te vazhdoj deri sa te plotesosh ti mangesite e tua te te menduarit. Se s dua as te behem vulgar , sa te filloj e te behem si adoleshent e te te tregoj burrerine ?
Pak me e kujdesshme te lutem! Respekte !
Jo pz e kisha me shaka, e lidha me ate qe the me para dua shoqe te ket kujtesen me hares ,mem ble dhurata, dhe nashta ke bo shaka po un e di se mke then je vajz, ndryshe ska sens pse do doja tet provokoja, ish keqkuptim ktu,me fal ?

Jo pz e kisha me shaka, e lidha me ate qe the me para dua shoqe te ket kujtesen me hares ,mem ble dhurata, dhe nashta ke bo shaka po un e di se mke then je vajz, ndryshe ska sens pse do doja t provokoja, ish keqkuptim ktu,me fal ?
Jo moj goce , se me ngaterron. Une s di te kem shkembyer ndonjohere komente me ty. Me ke thene disa here dhe e kam kaluar me humor , por po kuptoj qe e paske pasur seriozisht. Nejse , se s dua te diskutoj budallalliqe te tilla , por te pakten a je qarte tani per gjinine time apo me duhet te ta vertetoj?

Jo moj goce , se me ngaterron. Une s di te kem shkembyer ndonjohere komente me ty. Me ke thene disa here dhe e kam kaluar me humor , por po kuptoj qe e paske pasur seriozisht. Nejse , se s dua te diskutoj budallalliqe te tilla , por te pakten a je qarte tani per gjinine time apo me duhet te ta vertetoj?
Po po qart,thash ish keqkuptim besom

Po po qart, por ti thuash nje mashkulli moj .. eshte pak ofenduese , apo jo ?
Normal qe eshte ska dyshym,por betohem se e kam dit ndryshe,sepse sdot thoja do benim qef gocash, dhe ti e dhe at komentin do thirish dhe naj shoqe,qe edhe ajo mu mpreku po e kalova me humor.Tashi mos e zgjatim me besoj u qartsuam dhe iher te kerkoj falje qe te ngatrova kshtu.

Normal qe eshte ska dyshym,por betohem se e kam dit ndryshe,sepse sdot thoja do benim qef gocash, dhe ti e dhe at komentin do thirish dhe naj shoqe,qe edhe ajo mu mpreku po e kalova me humor.Tashi mos e zgjatim me besoj u qartsuam dhe iher te kerkoj falje qe te ngatrova kshtu.
Me shume ofendues ishte ngaterrimi sesa komentet qe bere , por jam i sigurt qe ose s me ke lexuaar mire ose ke lexuar cfare ke dashur nga une. Nejse , s te merzitem per faktin qe s me njeh dhe me dukesh pozitiv si njeri. Kalofsh mire !

Parashute prej nderteses ma tlart tdubait :p

Back
Lartë