• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë i thua vetes kur shikohesh në pasqyrë?

Ka p.asqyra inteligjente qe te bejne te dukesh, sic do ti. Nxitoni ti blini ... nese i porosisni online ne kete moment , perfitoni 30 % ulje dhe nje kreher magjik ?
Pastaj te fillojme e te shesim dengla ???

Pastaj te fillojme e te shesim dengla ???
Pse ore me te mire se ne jane keta , qe kane pasqyre ?
Une i shkreti kam nje pasqyre te lakuar ,qe kur shifem me mban me kembe ne toke. Ma ka sjelle daja nga gjermania , qe ne 92-shin ?

Pse ore me te mire se ne jane keta , qe kane pasqyre ?
Une i shkreti kam nje pasqyre te lakuar ,qe kur shifem me mban me kembe ne toke. Ma ka sjelle daja nga gjermania , qe ne 92-shin ?
⭐ rendesi ka qe ne ndihemi mire me veten tone ???

Me shif me shpesh se mke harru kshu i them. ??

Back
Lartë