Aferdite , ti je a ? ?Leonardo di caprio shum shok e kam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aferdite , ti je a ? ?Leonardo di caprio shum shok e kam ?
Ncuk na e kishe marr ftyren ore ti ni shtall lop tha i hajke per 1 vj kuku per at tha jeni dobet ne ekonomi ju ?lahperica ni her... qysh s'i vjen marre... gjithë ja kom pagu bukën edhe "konka" anku![]()
hahahahahahaNcuk na e kishe marr ftyren ore ti ni shtall lop tha i hajke per 1 vj kuku per at tha jeni dobet ne ekonomi ju ?
Te shkreat ta kishin pas nje vlla spaku da thirshin angelinohahahahahaha
e ka pas fjalën për viçat e bacës Ismet... po ai krejt shtallën veç 3 viça i kish pas, larën, lyrën dhe beckën![]()
![]()
![]()
Pse s po me punon google translate ? Ka nevoje per update thua? ???hahahahahaha
e ka pas fjalën për viçat e bacës Ismet... po ai krejt shtallën veç 3 viça i kish pas, larën, lyrën dhe beckën![]()
![]()
![]()
e kanë pas, po e murr baca Njazi, i vyke diçka thojke për mu barrsu une tybe ne disha për çka u kon fjalaTe shkreat ta kishin pas nje vlla spaku da thirshin angelino
vetëm shkruaje saktë kodin dhe ia fillon të punojë ?Pse s po me punon google translate ? Ka nevoje per update thua? ???
Ca i the Janes bre , se po me duket vetja ignorant????e kanë pas, po e murr baca Njazi, i vyke diçka thojke për mu barrsu une tybe ne disha për çka u kon fjala![]()
vetëm shkruaje saktë kodin dhe ia fillon të punojë ?
i thash ke kujdes nga Puku i keq, se ky jo që të merr ty, po mund të më marr edhe muaCa i the Janes bre , se po me duket vetja ignorant????

O lere moj se as un se kuptoj ben kishe din dicka a ngelaq i madh o ?Ca i the Janes bre , se po me duket vetja ignorant????
Po marr Janen me mire , ti kullot edhe ca kohe me lopet e baces Njazi ?i thash ke kujdes nga Puku i keq, se ky jo që të merr ty, po mund të më marr edhe mua![]()
![]()
![]()
![]()
Jana s'mund të merret ashtu në mënyrë arbitrate... vetëm ato të bacës Njazi merren kështu, jo JanaPo marr Janen me mire , ti kullot edhe ca kohe me lopet e baces Njazi ?

Prit te bej nje llogari te thjeshte ?Jana s'mund të merret ashtu në mënyrë arbitrate... vetëm ato të bacës Njazi merren kështu, jo Jana![]()
![]()
Jo se ka ca gjera kru ku nxjerim fitim po un ndyshe i bej hesapet di ku uli e ku nxjer fitime me shkon per dore menaxhimiPrit te bej nje llogari te thjeshte ?
Tre lopet e baces shumezim per 20 lt qumesht baraz 60 litra . 60 lt × 50 cent litri = 30 € ne dite .?
Mbaje @Jana , nuk e dua ... vetem shpenzime ka ???
Une jam i hapur per biznes .... shprehu , jep oferten tende ??Jo se ka ca gjera kru ku nxjerim fitim po un ndyshe i bej hesapet di ku uli e ku nxjer fitime me shkon per dore menaxhimi