• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Ti the: të gjithë me ankesa
Unë thashë: logojnë çdo ditë
Pra,anëtarë që sjanë të kënaqur me forumin dhe prapë e frekuentojnë!
Jam më e qartë?
Hahahaha je shum e mire sinqerisht ??
Shum e qarte dhe flm per shtjellimin ??

Pa dash me lenduar asnje, pa asnjeri tendencz Por Per fat te keq shoh disa njerz qe me duken pa jete reale.
Qofsha gabim…..

• Nuk e pëlqej
Reactions: nsr
nuk me pelqej idea jote ...cdokush ka jeten e ti personale jasht nga ktu ..pavarsisht qe shumica perdorina mask per te ruajt privatsin ..
As un nuk jam dakort me kte qe thua ti.
privatesin te gjithe e ruajm.
un fola per ata/o qe krijojne varesi ose qe mbushin boshlleqet e tyre reale ne virtual .

• Pëlqej
Reactions: nsr
Asgje …
Nuk hy ne forum für te mesuar asgje Se ktu kish njez edhe te mir edhe te Pa vler..

Njeriu meso sa here merr Fryme gjer ne ditet e fundit te jetes si ne Virtualitet ashu dhe Realitet, spara kam pasush shume te mesoj ketu, Pooor dhe kam mesuar se e ka nje te mire shef Karaktere te ndryshme te njerezve dhe mund te japin Profilin e njeriut Real dhe pse eshte Virtualitet, dhe ky eshte nje mesim ne nje menyre, prandaj jam dhe pjese e Forumit dhe te humbim kohen por dhe ndonje gje ngulitet nga Sjelljet apo fjalet e njerit apo tjetrit, qofte ato Pozitive ashu dhe Negative.
Zoti ju ruajte✌️

Back
Lartë