po more
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imagine if ur girl friends are all lesbian?Te besoj dhe raste duhet te kete plot.
Eshte ndryshe te kesh deshiren dhe te jesh njeri i mire dhe shprtarte sikur ti je e te demostrash miresine gjithandej por eshte tjeter te jesh me nje femer dhe ta njohesh deri diku, e te mos kesh e ndiesh ndjelljen qe te shqelmon hormonet.
Kush femer mendon se ka te tille shoke te mire, le ta provoje nje here e te shtiret sikur eshte e dehur, e le te vre ne sprove mikun e saj.
Edhe Nese sma thua un e ndjej sepse kot nuk je drita e syve te motres.ablla ime ti
nuk edi nese mjafton fjala te dua shum
por ty te dua aq shum sa nuk di ta pershkruaj
je motra me e mir ne bot dhe do jesh e tijll pergjithmon ❤???
Do ti ktheja perseri ne ate gjendjen e tyre fillestare te lindjes....gjithmone pasi tu tregoja ne praktike se ska me te bukur se sa dashuri-dhenia e nje mashkulli. (if you know what i mean)Imagine if ur girl friends are all lesbian?
Ti do te besh te pamunduren te mundur?Do ti ktheja perseri ne ate gjendjen e tyre fillestare te lindjes....gjithmone pasi tu tregoja ne praktike se ska me te bukur se sa dashuri-dhenia e nje mashkulli. (if you know what i mean)
Epo un i zgjedh shoqet e mia te jene femra te verteta, e nuk kam si mision te jem mekanik femrash por dicka tjeter......Ti do te besh te pamunduren te mundur?
Disa gjera jane mission impossible!
If u know what I mean?
Of course ?Epo un i zgjedh shoqet e mia te jene femra te verteta, e nuk kam si mision te jem mekanik femrash por dicka tjeter......
do you feel me ?
Po ju besoni ne shoqerine e vertete me nje mashkull, dmth pa tejkaluar ne dicka me ndryshe ?Of course ?