Un skam ca boj qafsha ty se sme ze gjumi se kisha ik para te gjithve ?Eee nga ato qe qan hallin tim je ti . ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un skam ca boj qafsha ty se sme ze gjumi se kisha ik para te gjithve ?Eee nga ato qe qan hallin tim je ti . ?
Hallemadhe ti , mendon shume . ?Un skam ca boj qafsha ty se sme ze gjumi se kisha ik para te gjithve ?
Ka surrati jot te dashur ? e hapu dheeeeNdyrsir?
Ooo skam ca boj po them ndaj se te kisha ca me bo eeeee kisha avulluar nga ktu ?Hallemadhe ti , mendon shume . ?
Po ik fli se do shkosh i lodhur ora 1Po jam do cohem ne 6
Po me ler te fle dhe pak pse me zgjon??Ka surrati jot te dashur ? e hapu dheeee
Pun per ty , un zgjohem pa alarm . ?Ooo skam ca boj po them ndaj se te kisha ca me bo eeeee kisha avulluar nga ktu ?
Ma kendo nje kenge se mbase me zePun per ty , un zgjohem pa alarm . ?
Spo me zePo ik fli se do shkosh i lodhur ora 1
Do te rra kot ?Po me ler te fle dhe pak pse me zgjon??
Ku ta knoj ? ( se kam as zerin e embel , do trembesh ) ?Ma kendo nje kenge se mbase me ze
Ehhh ish kunato,ke kap gje? apo te kan kap??Do te rra kot ?
Harrova barin te lloto se tkisha tregu une flije apo jo , u emocionova se kapa nje super skedine . ???Spo me ze
A sjeni per gje ju jo ?Ku ta knoj ? ( se kam as zerin e embel , do trembesh ) ?
Jo ktu jam . ?@Whiskey ike ??
Mir mos ikkkkkkk ?Jo ktu jam . ?
Jo ma kujto cik ?As mua
Vapa ?
Jo endrrat
E mban mend kte kengen ??
Deri ne 1 jam , pastaj do fle se nuk cohem dot , 7 ore gjume i du patjeter . Se ne 8 do cohem , ne 8 e 30 vjen taxia . ?Mir mos ikkkkkkk ?