Ma me mungon ti.Hajt mo
Kur ske ca bo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma me mungon ti.Hajt mo
Kur ske ca bo
80% nuk kuptohet ca ke shkrujt. Flm ?A ja vlen qfar pyetje… Ncncncncn thu qe e kemi obligim me hy ne Forum me shpenzu kohen ?.
Nermal qe ktu hyjm ateher Kur ski qka bon edhe ato pak minuta qe te doket bajat mu mar me gjera tjera i shpenzojm ktu .. pse Jo shprehim idet dhe budallaqet tona Pa limit .. pse kush kuj o tu ja njoft farefisin ktu mi gjyku..thjesht njerz relax dhe mos ju han fare per gjerat serioze sa te jemi me forum .. se setiozitetin e kemi ne realitet ku secili ne menyra te ndryshme..
Kaq di un amo nuk e shkruva me me vlersu ti .. sepse un e di sa vlen mendimi jem .. e thash mendimin Tim ashtu ne at shqipen qe e mbaj mend e se kom harru ..un shoh para se nuk i verej njerz si ti qe jon mbas meje ?80% nuk kuptohet ca ke shkrujt. Flm ?
Nuk thash qe ke bere keq, nuk te vleresova, kush jam une ta bej. Une dhash mendimin tim. Pse ti nuk je kaq e emancipuar sa te pranosh kritika apo sugjerimet e te tjereve?Kaq di un amo nuk e shkruva me me vlersu ti .. sepse un e di sa vlen mendimi jem .. e thash mendimin Tim ashtu ne at shqipen qe e mbaj mend e se kom harru ..un shoh para se nuk i verej njerz si ti qe jon mbas meje ?![]()
U shofshin C-te thuj se sja u ke me nevojen sa t jet forumi ?Si vitaminë C e kam
Kalojmë te vitamina D?U shofshin C-te thuj se sja u ke me nevojen sa t jet forumi ?
Kalojmë te vitamina D?
Ate vitamine e ka zu @Plusbellelavie ?Kalojmë te vitamina D?
Ka efekte anësore??Je per naj vitamine abc, shpejt e shpejt ?
Ka efekte anësore??
Kam nevojë për hekur?Mund te behesh me vitamine F ?
Qyqa, ku mi ?Kam nevojë për hekur?
Eshte bere ADN ?Ktej them jo e ktej hy?