Sjam nga qolia jam nga fshati motra?edhe mos u ruaj se skafshoj maksimumi do te nduk??
Po nga cila ane e vlores je nga ane e lumit se ka fshatera te bukura andej ??
E mos ta bejme chit chat se na vrane shefet ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sjam nga qolia jam nga fshati motra?edhe mos u ruaj se skafshoj maksimumi do te nduk??
Vlonjat 100% malok vlore me pak fjal jo e lash qit qatin ??Po nga cila ane e vlores je nga ane e lumit se ka fshatera te bukura andej ??
E mos ta bejme chit chat se na vrane shefet ??
Ti mir e ke shoku.Si cdo media sociale edhe forumet virtuale krijojne "varesi"! Per mendimin tim koha e shpenzuar ne media sociale eshte kohe e humbur e cila ul produktivitetin e njeriut ne jeten reale. Me statistike ne hapim telefonin 150 deri 180 here ne dite duke e perdorur nga 2/3 minuta cdo here, qe i bie afro 4 ore ne dite, qe i bie 120 ore(5dite) ne muaj, qe i bie 1440 ore ne vit ose ndryshe 60 dite non-stop duke perdorur smartphonin. Per 60 dite ne mund te benim plot gjera te bukura ne jeten tone psh: mund te lexonim 12 deri 15 libra; mund ndjekim nje kurs apo trajnim ne nje fushe ku ne duam te zhvillohemi; mund te bejme aktivitet fizik(palester/vrap etj) per te mbajtur trupin ne forme; mund te bejme pune vullnetare ne dobi te komunitetit dhe shtresave ne nevoje; mund t'i perkushtohemi kauzave dhe idealeve qe ne i cmojme se jane ne dobi te shoqerise. Ne 60 dite ne mund te bejme plot gjera te bukura! Tani me thoni ju lutem a ja vlen koha e shpenzuar ne virtualitet?!
#KEEP CALM
SLOW DOWN AND TAKE CONTROL OF YOUR LIFE✌
Urt se ti thej krejt qebesa zotit pasha mue ??
[/https://vm.tiktok.com/ZSqXeXAS/
vm.tiktok.com
Une jam seksi@NOUR rruhu se tka myt leshi,he dreq?????TikTok - Make Your Day
TikTok - trends start here. On a device or on the web, viewers can watch and discover millions of personalized short videos. Download the app to get started.vm.tiktok.com

E prapë këtu je?Jo .!
Na ka hyr krimbi o dorE prapë këtu je?