Aaaa po qka di un me ju kuptu more ??un katundarqe kuptoj Jo gramatiqki ???Ta mbeshteta mendimin maj , nuk kopjova ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaaa po qka di un me ju kuptu more ??un katundarqe kuptoj Jo gramatiqki ???Ta mbeshteta mendimin maj , nuk kopjova ?
Ti mdukesh si golshenuse ???Qfar lloj femre te dukem un more .. sjom tip romantizmi un ???
Ikim tshohim ndonje ndeshje Se per lule e kino sjom ???Ti mdukesh si golshenuse ???
Mire se po shpjegoj katunarce... ta mbeshteta mendimin pas murit dhe me duket se u vra pak , se ja beri ohhh. Po nuk e kuptova , ishte ohhh dhimbjeje apo ohhh kenaqesie?Aaaa po qka di un me ju kuptu more ??un katundarqe kuptoj Jo gramatiqki ???
A bon me kerku ndihmen e mikut ???Mire se po shpjegoj katunarce... ta mbeshteta mendimin pas murit dhe me duket se u vra pak , se ja beri ohhh. Po nuk e kuptova , ishte ohhh dhimbjeje apo ohhh kenaqesie?
A e kuptove apo do kerkosh ndihmen 50/50 ?
Mos u nxito... pyet nje mik me eksperience ?A bon me kerku ndihmen e mikut ???
Asnjeher nuk gaboj ne zgjidhjet e mia ?Mos u nxito... pyet nje mik me eksperience ?
Ashu e bojm i maj un lulet ? karafila mora se trendafilat ishin te vyshk ?Ikim tshohim ndonje ndeshje Se per lule e kino sjom ???
Princeshat nuk gabojne asnjihere , thjesht bien ne dashuri me personin e gabuar ?Asnjeher nuk gaboj ne zgjidhjet e mia ?![]()
Sa te gjesh aladinin duhet me i ferku llampen Me kerku fatin ?????? i modh je punki ?Princeshat nuk gabojne asnjihere , thjesht bien ne dashuri me personin e gabuar ?
A e ke gjete Aladinin tend apo kismet .. hapa ?
Po kete nuk kuptojne keto ... ferkojne llampen per xhind qe ploteson deshirat dhe del Aladini pa kokerr leku ne xhep ??Sa te gjesh aladinin duhet me i ferku llampen Me kerku fatin ?????? i modh je punki ?
He me qafsh , ca te ka mesuar forumi se jam kurioz ?Lene mos e pyt ?![]()
Se rren dynjaja ta fik deren ?He me qafsh , ca te ka mesuar forumi se jam kurioz ?
Me demoralizove tani ... ajo me tha qe jam i vetmi qe ka dashur kaq shume ne 10 vjet forum ??Se rren dynjaja ta fik deren ?
Te shpetova, ca do me japesh? ?Me demoralizove tani ... ajo me tha qe jam i vetmi qe ka dashur kaq shume ne 10 vjet forum ??
E pi cigaren ti ? ??Te shpetova, ca do me japesh? ?
Po, pse ça kam un? ?E pi cigaren ti ? ??
Me ka sjelle nje shok nga Kuba nje puro origjinale. Po deshe .. ta jap?Po, pse ça kam un? ?
Puro spi un mbaje per vetec?Me ka sjelle nje shok nga Kuba nje puro origjinale. Po deshe .. ta jap?
Po ti ca do me japesh ,'pervec keshilles ?