Tme kish then mua dikush keshtu isha shtri ne dysheme nga mocionet ??
Kurrizi saj ska per ta prekur kurre dyshemene.
Do jem une qe do e mbaj ne kraharor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tme kish then mua dikush keshtu isha shtri ne dysheme nga mocionet ??
Thash nashta me ato dredha ua dredh mendjen dhe un,po prap huq dolaSka të bëjë leshi zemër?
Hajde dbej tullac me at pun merem un dhe kur ska me te nguc asni cun hahaaTi jap un vallaj se mu kan shpif na myti leshi ?
Unë më shumë i maj shtrirë??Thash nashta me ato dredha ua dredh mendjen dhe un,po prap huq dola
Më raftë pika për rrufenë goditëse?Nuk eshte pune leshi, eshte me e thelle se aq.
Shpirti godet aq thelle sa fizikja duket si nje pike uji ne oqean.
Ca thot ky mos,flet thell shum si filozof, a ka naj te thjesht per mu qe thot oj qene tdu dhe kaqNuk eshte pune leshi, eshte me e thelle se aq.
Shpirti godet aq thelle sa fizikja duket si nje pike uji ne oqean.
Mos le qime kun meqe ja nise ?Hajde dbej tullac me at pun merem un dhe kur ska me te nguc asni cun hahaa
Oj a e kupton ti ca thot ky @Juno a e ka dashni apo reciton naj roman me u duk i famshem me bo fanse ?Mos le qime kun meqe ja nise ?
Çi dua cunat aman ?
Se vallaj, pyte direkt junon se claja smer vesh nga dashnia ?Oj a e kupton ti ca thot ky @Juno a e ka dashni apo reciton naj roman me u duk i famshem me bo fanse ?
Ngelaqe je o zot?askush ska me te mar ?Se vallaj, pyte direkt junon se claja smer vesh nga dashnia ?
Metsha nder jarebiiiiiNgelaqe je o zot?askush ska me te mar ?
Oj a e kupton ti ca thot ky @Juno a e ka dashni apo reciton naj roman me u duk i famshem me bo fanse ?