• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni qa nga dhimbja nga vuajtja per dashuri?

Po kemi qar kemi qeshur kemi hy depresion
Aman vjen nje moment qe ti lodhesh ,me padrejtesi ,mashtrime vujtje e nje dashuri e ndertuar mbi nje pem qe nuk di te krijoj kokerra ...ka qen koha kur isha ne lidhjen time te 1 edhe mendoja qe vertet dashuroja o ate o vdisja por se di akoma jam gjall ? nje tjter arush ju shtua zmr time ?❤?
ktu jam mos qaj ??

Dhimbje, po.

Nuk ka dhimnbje me te poshter se sa kur nje femer tradheton e te shitet si engjell dhe nuk ka asnje likuid qe ta pastroje njollen e poshtersise se saj si dhe peshen e gervishtjes qe ajo te le tek shpirti si nje damke e pa sherueshme e qe pickon sa here bie zilja e telefonit.

Per çfare Dashurie behet fjale ? Ne cift?
Ne dashuri te cdo lloj forme , pertej dy personave? Familjare?
Po kam qare nuk Eshte turp ta pranosh.
kam qare edhe jam munduar ta fsheh duke Qeshur e duke vrare dhimbjen aq Therese….
Do qajme , do qeshim c’est la vie .
EF542D82-BF5F-4992-B245-E4ECE2829B93.jpeg

Dashuria !
Ufffff. Ku ta nis?
Do thoja qe une akoma nuk kam qar prej kesaj ndienje por jo qe nuk me ka teazuar , hallakatur e corjentuar. Me ka lumturuar dhe hidheruar !
Kjo ndienj kaq komplekse por ne te njejten koh edhe e thjesht. Mund te them qe gjeja me e bukur qe mund te jet shpikur ndonjeher ! Kam ndier edhe dhimbje e vuajtje por nuk kam qar !
Sepse eshte prane meje ai person qe mi ka shkaktuar te gjitha keto !

Po .
Kam qare dikur ...si fmi me denese fshehtas familjes e njerezve qe me njihnin .

Kam qare dhe kam shkul lesht aq shum sa e keni parasysh detin Jon! Nga lotet e mij eshte mbushur dhe ata qe ju quani leshterik jane floket e mij!

Po!

Dy dhimbjet bashkohen bashkë dhe fshin sytë merr frymë. E të duket sikur je pak ma mirë,

E veshtirë në përjetim, por rilind, forcohesh!
E n'fund t'mbet vetm me buzëqesh , edhe pse shpirtin e ke bosh, e plot dhimbje..
Poor buzëqesh...
Ja kështu... ☺️?

Back
Lartë