• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Të kujtova këtë moment......

ti je @Dielli ne jeten time ??
View attachment 135949
e jo vetem kte moment ???

Je shum shum e embel. Je nje ne gjithesi o ? e :in:in:in:in

lonely-man-n-the-middle-of-a-heart-shaped-void-surrounded-by-people-picture-id1075795008

...e kujtova një anëtare të forumit që s'është këtu...NeVertiti, të fala asaj kushdo që ka muhabet me të... ☺️

Po te te sygjeroja edhe un ty qe mind te ndihesh e lire per ndonje koshere me nje greth brenda, si do te regoje ti ? ? ? ? im ? si do ndiheshe?

kiss-lovers-5809714-443-599.jpg
Per sa kohe un kam perkushtimin tend , ngrohtesine tende , syte e mi jan vetem per ty e shpirti im ndjen vetem per @diellin tim ♥️?
B41A7998-8646-42B8-AA5E-266B5EBE21F9.gif

Te kujtova kte moment e cdo moment e cdo premtim pavaresisht se more drejtim tjeter………Ndoshta jo vendimin e duhur sidoqoft per mua je i njejti .

Po une sepse dua qe ti te jesh e lire dhe pa asnje mendm qe te te ndrydhe shpirtin e thashe por ate qe un kam e kam te pa ndare e te vazhdueshme o ? ? ? ? ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Te kujtohet si u afruan shpirtat tane ?
un isha shpirt i transformuar ne akullnaje dhe ti rrezatoje me ngrohtesine tende .
un isha e tille sepse kam marr shume premtime boshe qe ma zbrazen shpirtin qofshin ato dashurie apo te nje forme tjeter. Edhe ti me premtove se do e shkrije akullnajen tek un e nuk do me leshoje me kurre .
Kshu un u bera ? i ☀️ Tim ?
Pra deri ne momentin qe do frymojme per njeri tjetrin ska rendesi se sa zgjat…..derisa ka sinqeritet ti do jesh gjithesia ime ?♥️?

CD87C9CF-7F5A-4F26-BCD6-D541081EE6D2.jpeg

lexova kte teme dhe kot po shkruaj ........... meqe u kujtun ca

@ArMaGGeDoN mu kujtu ajo kafja e vjetshme e 3 janarit sa kishte gdhi....
@Bluetooth mu kujtove ti more kungull qe ta nise me video ne whatsup parmbreme ku isha

@Rrelse mu kujtove ti sepse ti je nji ngate paktat femra ne jeten time qe si kam ofruar dashuri te sinqerte si moter

@Annabella mu kujtove dhe ti palaco ate kafen te lagjja jote

@Yassemina mje k ujtu dhe ti femra e pare djhe e vetme qe kam ndi ne internet
aq shume te kam ndi sa zemra perpjete me rrinte :)

te tjeret se di ka plot po se di caemrash kane ne forum

Back
Lartë