nese un e ti dalim per kafe kena me thirr edhe centosken e me haanger der 50 euro e mee tja fut centoskit e me ik mi pagu aj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ahahahhahahahhaha deri sa te rraskapitemi lol ?????@AnXheliNa oh ça do bonim ne me u takuuuuu .?????
te pyta maj se per pushtar sem ha thoba per asni ktu ama asni po me ata poezi me ket tjt poezi thash mos jan ni personNormale pyetjeve pa lidhje si kjo i boj skip Po meqe Po te han mola Po te pergjigjem :
@Klodii , @Dielli dhe ata Qe spo ja permend emrat kan krijuar kushdo xhepin e vêt ne shpirtin time dhe Eshte e drejta ime tja shpreh ato qe dua kujtdo ktu pa i dhen shpjegim askujt .
Po ti katile mua me mban pishtarin ?
Jam munduar te jap respekt po je shume e prapambetur e se ke kuptu .
Kalo bukur tani se dhe te takohemi nuk kena ca me fol mo . lol
Ta haj zemren e bardh ???????Ahahahhahahahhaha deri sa te rraskapitemi lol ?????
Mire o katile pushtar.te pyta maj se per pushtar sem ha thoba per asni ktu ama asni po me ata poezi me ket tjt poezi thash mos jan ni person
edhe ti ma heret me thoje je xheloze epr kta ata tashti edhe ti mpaska mbajt pushtarin mue hmmm mos fol kot maj se edhe un tkam dhan dhespekt po se ki kuptu edhe ti??
Nuk dalin se je mashtrusSja ma asnjpnes me mtaku mu ?
po lali poMire o katile pushtar.
Meso me fol korrekt e pastaj me majt pishtarin.
kalo mire .
Po une?Se shpejtiiiiii![]()
Ti sje ne destination ?Po une?
Ç'eshte ky fat keshtu?! Kur sdo, sdo.Ti sje ne destination ?
Si thot nje thenie e popullit tone te zgjuar : nuk paska qene e shkruar lol ?Ç'eshte ky fat keshtu?! Kur sdo, sdo.