• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse dikush do t'ju dhuronte një kuti me gjithçka që keni humbur në jetë , cila do të ishte gjëja e parë që do të kërkonit?

KAm humb me te vertete shume gjera te rendesishme
Por as e rruj hic,,,,,,,,,,,
cfare shkon iken mbaron
ate qe dua une ska me shance te k thehet kurre
sepse ndodhet ne boten tjeter :(

Të faleminderit ??
Asgjë , të lutem.
Ju lutem mos më përqafo, sepse kur më përqafoni m'vendosni në siklet.
Nuk më pëlqen të jap përqafime dhe as të marr të tilla.
Ndihem dhe keq që po ju them ktë, uroj mos më keqkuptoni.
E di që i dhe në shejn respekti apo nji form falenderimi. ?.
I kam thën edhe të tjerve ktë, jo vetm ty. ☺

• Pëlqej
Reactions: A2.
Gjërat që kam humbur un nuk i nxen as kamioni i kokakoles jo më një kuti.

Po kur nuk ke humbur asgje si i bie !?
Asgjë nuk ke humbur, që nga fëmijëria deri tani?! Çudi, poor varet çfar asht humbje për ty..
Në njëren anë ke të drejtë , se asgjë nuk humbet kur jeton me ne në shpirt ☺.

Asgjë nuk ke humbur, që nga fëmijëria deri tani?! Çudi, poor varet çfar asht humbje për ty..
Në njëren anë ke të drejtë , se asgjë nuk humbet kur jeton me ne në shpirt ☺.
Pikerisht.
Kam humbur por jo ne menyre utopike, jo me idene "lindje-vdekje" apo "fitore-humbje".
Keshtu mund ti jap te tashmes, rrealitet, vlera maksimale.

Ment e kresë

Back
Lartë