• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Per cilin antar/e keni ndjere diçka ketu?!

Respekt dhe mirënjohje për këshillat qē mi kan thën, dhe falenderuese i jam sigurisht, @Liber8 , @Mignonne asht ken dhe aloe , edhe pse tani as nuk përshëndetemi, as nuk do i përshëndes, në nji kohë kohë më kan kshilluar, ndaj nuk i harroj .Ktë e kam edhe pse nuk jam mike me dikè , nuk i harroj të mirat që kam marr dhe msuar nga ato..
Poor nuk mund kem kurrsesi mike/i njerz që thon lëpirse, njerz që bahen nji me ato që bajn padrejtsi me miken/iun tem..
Edhe ato që tani thon je e mir tani,je antipatke..
Nuk jam njeri i tillë..
Poqese unnë i them dikujt mik/e, si në virtualitet, si jasht ..
Nuk bahem nji me ato që tregojn padrrjt kunder tij/apo saj.
Sepse u them miq ju kam pooor kjo asht diçka jo e mirë, që bani ose thoni..
Këshhillat me ironi si pranoj, gja që mi kan dhan.

Me @Jupiter666 jemii miq akoma..
E di që nuk ka me pas keqkuptime, se kena kënvshtrim të njëjt për shumë tema.?

Respekt dhe mirënjohje për këshillat qē mi kan thën, dhe falenderuese i jam sigurisht, @Liber8 , @Mignonne asht ken dhe aloe , edhe pse tani as nuk përshëndetemi, as nuk do i përshëndes, në nji kohë kohë më kan kshilluar, ndaj nuk i harroj .Ktë e kam edhe pse nuk jam mike me dikè , nuk i harroj të mirat që kam marr dhe msuar nga ato..
Poor nuk mund kem kurrsesi mike/i njerz që thon lëpirse, njerz që bahen nji me ato që bajn padrejtsi me miken/iun tem..
Nuk jam njeri i tillë..

Ne nje individ vlersoj shume vyrtytin kryesor Mirnjohjen e treguar ndaj personave te cilet kan kontribuar sadopak drejt teje ?
Por po ashtu urrej fjaleve te mija tu ndryshojn ngjyren,nese do lexosh me kujdes bisedat tona kam shprehur gjithmon qe ti brenda teje ke shume miresi pavarsisht asaj qe ti kerkon me ngulm te shfaqesh,te jesh antipatike nuk do te thote mos te jesh njeri i mire por te shfaqesh gjithe kohes me tendenc ligesi per vemendje(ne rastin tend)
E besoj me forc qe ti kerkon me patjeter vemendje sepse ke shume dashuri te sinqert per njerzit qe futen te zemra jote.
Dhe disa prej nesh ketu jan futur te zemra jote,le te jet virtualitet kjo nuk te privon mos te kesh ndjenja.
Njerzit qe i kam per zemer Meloo u flas pa doreza dhe furce ndoshta notat qe shpreh lendojn por e sigurt mund te arrin te depertojn brenda llogjikes per te reflektuar ku je gabim,dhe ti ne pergjithsi per pjes komunikimi JE GABIM
Provo menyren tjeter dhe shiko dhe kupto qe jo te gjithe njerzit jan si monstrat qe ndoshta te kan rrethuar,lere veten te lire dhe fillo beso.
Nje dite te bukur te kesh ne vazhdim ?

Nuk jam njeri i tillë..

?

Back
Lartë