Do qajmë me Google translate u pa puna ?Epo ik qaj vetem pra ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do qajmë me Google translate u pa puna ?Epo ik qaj vetem pra ?
Ok ... po mos uxo me qajt ktu afer meje ... du tqaj vetem ?Do qajmë me Google translate u pa puna ?
Qaj plas vetëm se un jam tu qajt te dhoma @Rrelse ?Ok ... po mos uxo me qajt ktu afer meje ... du tqaj vetem ?
E mir ik anejta heccccc ?Qaj plas vetëm se un jam tu qajt te dhoma @Rrelse ?
Kush duhet të qajë e kush qan?Qaj plas vetëm se un jam tu qajt te dhoma @Rrelse ?
Ti qaj plas ti ... ti irena mos qaj ti irena ?Kush duhet të qajë e kush qan?
Mu ka prish mbrëmja pz ???Kush duhet të qajë e kush qan?
Cpasket sot ju mer jahu ??? Toben e jarebi ?Mu ka prish mbrëmja pz ???
Paska qen dite e dhier sot per te gjithee?Cpasket sot ju mer jahu ??? Toben e jarebi ?
Qyq qyqq pranaj thash ca ere vika forumi sot se pask dhi noj nji a ? ???Paska qen dite e dhier sot per te gjithee?
Na e kan dhi ditenQyq qyqq pranaj thash ca ere vika forumi sot se pask dhi noj nji a ? ???
Iiii na e cpifeee ik hap dritaret ik te hajroset forumi ??Na e kan dhi diten
Se te kishim dhier ne sdo e ndjenim eren se mesohesh kur e ben vet??
Mplasi!Iiii na e cpifeee ik hap dritaret ik te hajroset forumi ??
Iiiii kjoooo ??Mplasi!
Po praaa ... njoni era kom tjetra dhiet e snuk hap dritaret pfffff ?E qelbët shtëpinë dhe ju ?
Une ika te fle ...E qelbët shtëpinë dhe ju ?
Prit se po vij dhe un ... dalim te dy per iher se si dihet ndoshta te prish menjen rruges ??Une ika te fle ...
Naten?
Ti mua?!Prit se po vij dhe un ... dalim te dy per iher se si dihet ndoshta te prish menjen rruges ??
E moj eeeee ,,, se sdu vet se tkisha bo per vete me koh e me vakt po sje tipi im ????Ti mua?!
Mehdet!????