• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Postimet e kujt anetari/e lexoni me kenaqesi ?

Ngaa veshjaaa seriozisht e keeee, më vjen shumm keq nga ti qê nuk kupton ofendimin me mos pëlqimin e temës..
Edhe diçka mos i m'vesh tjerve atë që mund ta kesh ti..
Zonjushë @Meloo dhe jo zonjë ?..
Ntm!
Nese ke humbje te kujteses ateher qe tani do te quaj tru peshke 10 min u zgjat kujtesa, po flas per ofendimin drejtuar mua jo per temat,me mua mos e luaj te zgjuaren se nuk te shkon,rritu dhe mba pergjegjsi per fjalet qe i nxjer nga goja dhe mbi te gjitha vlerso qe pavarsisht tipit antipatik qe ke te gjithe te kemi mbeshtetur duke shpresuar te reflektosh.
Un jam un dhe nuk kam nevoj per epitetet zonje apo zonjushe brenda nje forumi. Naten e mire dhe mos repliko me hera e fundit qe po ta them.

Ejjj o goca ... tja u them i gji jasht temes ?? Nuk ju ka hije te ziheni pz !! Me ngjoni mu ... nqs doni me u zi zihuni perball meje ne nje oishin te mbushur me shkuma dhe ju te jeni me rrobe plazhi ????

Nese ke humbje te kujteses ateher qe tani do te quaj tru peshke 10 min u zgjat kujtesa, po flas per ofendimin drejtuar mua jo per temat,me mua mos e luaj te zgjuaren se nuk te shkon,rritu dhe mba pergjegjsi per fjalet qe i nxjer nga goja dhe mbi te gjitha vlerso qe pavarsisht tipit antipatik qe ke te gjithe te kemi mbeshtetur duke shpresuar te reflektosh.
Un jam un dhe nuk kam nevoj per epitetet zonje apo zonjushe brenda nje forumi. Naten e mire dhe
E ke ba gjith ktë shkrim dheee akomaa nuk maa tregove cilen fjal ka ken ofenduse nga ana ime.
E lexova dy her ta gjeja ku asht fjalë që sipas teje t'kam ofendu poo nk e pash..
Gjithsesi shikoj që do i biwsh nga Kina për në Hën..
Unn vetm pjesne kuu t'kam ofendu ma trego kaqq..
Për ate po flas dhe unë..
Huazoje "Tru peshk" se ja kam than miqve të mi në konfidenca dikur.. ?
Ntm se nuk e mora vesh, ku tkm ofendu ..
Ma trego dhe heq mbrapsht çdo fjal.
Nqs jam antipatike mos fol pra

Ejjj o goca ... tja u them i gji jasht temes ?? Nuk ju ka hije te ziheni pz !! Me ngjoni mu ... nqs doni me u zi zihuni perball meje ne nje oishin te mbushur me shkuma dhe ju te jeni me rrobe plazhi ????
Nuk po zihem , po i kërkoj fragmetin kuu dhe ça i km than ofenduse.

E ke ba gjith ktë shkrim dheee akomaa nuk maa tregove cilen fjal ka ken ofenduse nga ana ime.
E lexova dy her ta gjeja ku asht fjalë që sipas teje t'kam ofendu poo nk e pash..
Gjithsesi shikoj që do i biwsh nga Kina për në Hën..
Unn vetm pjesne kuu t'kam ofendu ma trego kaqq..
Për ate po flas dhe unë..
Huazoje "Tru peshk" se ja kam than miqve të mi në konfidenca dikur.. ?
Ntm se nuk e mora vesh, ku tkm ofendu ..
Ma trego dhe heq mbrapsht çdo fjal.
Nqs jam antipatike mos fol pra
Gjume te embel.

Back
Lartë