• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni tip flirtues?

Nuk e di se c”kupton me “finalizim te embelsise” zjermi im???
Me kete shpirt te dlire qe ti je veshur ti do te ishte mekat te te mos I beja nje kompliment te merituar. Ti meriton me shume. ???
Finalizim te embelsise un nenkuptoj ate ndjesine , energjine pozitive , delikatesen qe ti tek un percjell .
Edhe un nuk jam zgjidhje tjeter vetem te mbeshtetem si kotele ne gjoksin tend ….po Po fix aty ne anen e zemres e te degjoj tik takun kurr rreh per mua.
meqe e kam kte privilegj ???

Finalizim te embelsise un nenkuptoj ate ndjesine , energjine pozitive , delikatesen qe ti tek un percjell .
Edhe un nuk jam zgjidhje tjeter vetem te mbeshtetem si kotele ne gjoksin tend ….po Po fix aty ne anen e zemres e te degjoj tik takun kurr rreh per mua.
meqe e kam kte privilegj ???
Po ti je aty e tulatur dhe e shkujdesur, me floket e shpupurisur tek mbulojne kraharorin tim qe ka ndaluar se frymuari nga madheshtia e momentit dhe duke pulitur syte ndien perkedheljet e mia tek te dhurojne paqe, tek te falin ate energji te bukur qe i pershtatet vleres se shpirtit tend te dlire. ???.

Do te jepja shum rreze nga energjia ime qe te ndieje fizikisht perqafjen time rreth teje e te harroje se ekziston ndonje gjallese tjeter rreth e perqark.

Mbeshtete koken aty ku ti mbreteron dhe degjoje ne te gugullimen e Vjoses tek shkumbon vrullshem.

Jo nuk jam tip filtrues nese me pelqen personi nuk i bie si markelani po ja them troc dhe pik .

Back
Lartë