Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk e di nëse tek kutija mund të bahet fjalë vetm për kujtime me nji dhurat, apo diçka materjale.
Poor unê do kisha dasht shummmë dy persona shummmë pooor shummmë të dashtun për mua.
Që nuk jetojn ma?.
Më kan dasht shummmë, dhe gjithmon më dilnin në krah.
Më mungojn shummë, dhe vetm nji her e kam pa në anderr njërin , dhe e kam par sikur nuk ishte mirë, më ka mbet mendja tek andrra
(Ndoshta nuk i përmbahet temes, por unë gjithmon dua momente dhe njerëz që ta mbushin shpirtin me dashuri e lumturi).
.
Ideja është sende se besoj shumica prej nesh gjëja parë që do donim të gjenim në kuti janë njerëzit që kemi humbur ?Dike qe humba se fundmi,se mora vesh si dhe pse.
Dhe nje 50 mij leksh qe ma shqyu qeni para ca kohesh ?
Une thashe nje frymor dhe nje send qe te isha brenda ?Ideja është sende se besoj shumica prej nesh gjëja parë që do donim të gjenim në kuti janë njerëzit që kemi humbur ?
Epo mir,ishalla bëhet 100 mijë ai 50 mijë lekëshi pra ?Une thashe nje frymor dhe nje send qe te isha brenda ?
Ideja është sende se besoj shumica prej nesh gjëja parë që do donim të gjenim në kuti janë njerëzit që kemi humbur ?
Hahah hahahNje gjilpere(qepje po pastroja vendin e karikimit cel) shume e voçkel qe me ra ne makine. Jo se ka noj vlere, po kam frik se me ngulet?
Kafsh sa kam qesh . Do Zoti se gjen te cpohesh icik ??Nje gjilpere(qepje po pastroja vendin e karikimit cel) shume e voçkel qe me ra ne makine. Jo se ka noj vlere, po kam frik se me ngulet?
Po pse çdo temë duhet patjetêr të bajm shaka.Nje gjilpere(qepje po pastroja vendin e karikimit cel) shume e voçkel qe me ra ne makine. Jo se ka noj vlere, po kam frik se me ngulet?
Jo ishalla. Do shoh kur ta ul sumatriçen edhe pse dyshoj se ka hy posht sediles?Kafsh sa kam qesh . Do Zoti se gjen te cpohesh icik ??
Nese ta çpon ? mos harro ta ndaç me ne se na ke gjith sy e vesh ??Jo ishalla. Do shoh kur ta ul sumatriçen edhe pse dyshoj se ka hy posht sediles?
Dhe ti i martuar?!Një lidhëse të dorës, të cilën ma dhuroi një person shumë i veçantë... Nuk e di ku mbeti dhe as si më humbi... Ishte punuar nga duart e saja, dhe s'kishte ndonjë vlerë monetare por kishte një simbolik shumë të veçantë për mua... Ajo më njoftoj me gruan time, dhe, unë dhe ajo kishim një raport shumë të veçantë motër-vëlla... Gosh I miss her ?