Injore ?me falni per injorancen se fshatare jam e se kam idene cfare mth skip ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Injore ?me falni per injorancen se fshatare jam e se kam idene cfare mth skip ??
P.d qenke demokrat hahahahahahaahahahPo kush te harron ty moj ti je ylll
llaf e ke
P.d me fal se spo te maj mend
hahaha ??? ajde fat ajde ??Sa te mire te kam o zottttt . ??
Po Pse kena kaq fat tumi skuptoj ???
Na marrcin te kuqen re se kshu jemi me me pak shpenzime .?hahaha ??? ajde fat ajde ??
o tecken e seckes uen se di skip kjo ta leshon dhe nji ignore ta mar vesh se ca duhet te thoneInjore ?
a te marte mjalti shalet paske kalu ne te kuqe dreq.......Na marrcin te kuqen re se kshu jemi me me pak shpenzime .?
Sidomos ne raste festash ???
30 vjet ne forume e rrjete social e se di?o tecken e seckes uen se di skip kjo ta leshon dhe nji ignore ta mar vesh se ca duhet te thone
Cet tboj vdhare un vec vere te kuqe pi…..a te marte mjalti shalet paske kalu ne te kuqe dreq.......
mire e ben po mos e pi shume se te ban mvartes te madhe kjo
une gabimisht kam lind mes lalucve te gierit se ktu jane te gjithe me ps v.lP.d qenke demokrat hahahahahahaahahah
Ku ka ma pamuk ???? dhe une me tall pamukun me femrat asihereeeeeeeeeeeeeeeeee30 vjet ne forume e rrjete social e se di?
Po tall pambukun dhe ti tani me fukaran eha ?
pi ta pifte dreqi ne bark ta pifte..................Cet tboj vdhare un vec vere te kuqe pi…..
Bravo sa fitove nje lavatrice candy .Ku ka ma pamuk ???? dhe une me tall pamukun me femrat asihereeeeeeeeeeeeeeeeee
Une femrat i du i respektoj e ato jane arsyeja qe shpesh here ja fus i tegel me maqine pamukut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ka teletekst ??? po spati maje ta kam falBravo sa fitove nje lavatrice candy
Sdal me bula te hyj un e ke gabim ?pi ta pifte dreqi ne bark ta pifte..................
mjere burri qe met rrugeve lokleve te nates duke lyp me ty
E ti me rrin me Bacin e xhevdetin tpe nraki me ta pernate
E ke me hajfajKa teletekst ??? po spati maje ta kam fal