Epo ndaj te pyeta . ?Kemi qen martu virtual ke forumi tjeter mon ex. ?Ktu akoma jo plus ti ke Cdo femer zemer e shpirt ktu .![]()
I kam xhan , jo zemer e shpirt . ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Epo ndaj te pyeta . ?Kemi qen martu virtual ke forumi tjeter mon ex. ?Ktu akoma jo plus ti ke Cdo femer zemer e shpirt ktu .![]()
@Dredhza
@hena
@Plusbellelavie
@Alea
@Zana
@KaTiLe
@STONE_HEAD
@centos ??
@Fiore
….???
Ihuuu nuk pasken fund???
Kemi qen martu virtualitetit ke forumi tjeter mon ex. ? Ktu akoma jo plus ti ke Cdo femer zemer e shpirt ktu .![]()
Nuk Eshte ashtu si duket miiii ??? kemi qen cift kshu javor po qe zgjati u bo mujor .???Ouuu nuk e dinja k’te une ? ju paskeni histori me njeri tjetrin .??
Nuk Eshte ashtu si duket miiii ??? kemi qen cift kshu javor po qe zgjati u bo mujor .???
Skemi gje mi .Tani i kuptoj grindjet e juaja .??????
Edhe ti me tradhtove tii paske qen e martume e ti ?fck ??? iher qe dashurova me dole e nxonmeSkemi gje mi vërtet e kam jemi shok ???
Ta haj thumin ty ???
uk jam traltare ???Edhe ti me tradhtove tii paske qen e martume e ti ?fck ??? iher qe dashurova me dole e nxonme![]()
Puc pra sillu mir te vezhgoj ;p ???uk jam traltare ???
qen cift ke nje faqe tjeter si kam qen ktu me ish burrat e mi javor/mujor ?
Zemren vetem ty ta kam fal
Hej ty ?????
Ohhhh ?????Puc pra sillu mir te vezhgoj ;p ???
ByrekBesim?
Bujar
Baftjar
Burani
Byftek
Une jam i virgjer pervete@The_Joker nxerre listen ??
Ti paske bo namin mi . Vetem pastiqa paska ngel ?Besim?
Bujar
Baftjar
Burani
Byftek
Bej shaka andi e ka pas ?Ti paske bo namin mi . Vetem pastiqa paska ngel ?
O yll ?Bej shaka andi e ka pas ?