• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E gjeta.....por me humbi!

Nuk pres tma fali njeri dashnin chouchou ti e di me mire se kushdo ktu .:)
E sdu te behem fiksim i askujt .
je déteste ça .?
Pse tkap me seder kto kohet e fundit me ca shkruj une ?
E di qe nuk pret asgje nga ktu , por dhe ti duhet ta dish qe une bej vec shaka ketu . ?

Pse tkap me seder kto kohet e fundit me ca shkruj une ?
E di qe nuk pret asgje nga ktu , por dhe ti duhet ta dish qe une bej vec shaka ketu . ?
Nuk mkap sedra jo se ne njihemi u be vite . Thjeshte ta din dhe te tjeret qe ne jemi ktu per shaka sepse zemren e kemi plot ne realitet si plot te Tjere ktu .
p.s ?

Back
Lartë