Sjam raciste . Menyra si u shprehe ishte ironikePse cfar kan ata nuk jan njerëz,,raciste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sjam raciste . Menyra si u shprehe ishte ironikePse cfar kan ata nuk jan njerëz,,raciste
Ku e kpt tiSjam raciste . Menyra si u shprehe ishte ironike
Kur se ke iden per ça behet fjale Eshte mir mos nderhysh .Ku e kpt ti
Sa e eger edhe ti ?Kur se ke iden per ça behet fjale Eshte mir mos nderhysh .
Po hyri si publicitet ne mes te filmit.?Sa e eger edhe ti ?
Me ndihmo pak moter ?Sa e eger edhe ti ?
Une jam pergjigj tek @Zana jo te ty po ta shikosh me vemendjePo hyri si publicitet ne mes te filmit.?![]()
A ishte ironi kjo vlla? ?Me ndihmo pak moter ?
Ju pergjigje zanes ne vend tim ?Une jam pergjigj tek @Zana jo te ty po ta shikosh me vemendje
Ke te drejt sme beson asnjeri tani ?A ishte ironi kjo vlla? ?
Po ku di un vallaj, mka humb besimi ?Ke te drejt sme beson asnjeri tani ?
Miqesit lindin dhe mbahen. Nese nuk Eshte reciproke vdesin . Humbja Eshte e dyanshme Nese ka qen e vërtete.Kjo eshte si me thene "Kur e humbe a e kishe?" ?
Jo moj moter cpun kam un ti prgj ne vendin tuaj,un kam vendin tim ,ti ke vendin tend ?Ju pergjigje zanes ne vend tim ?
kur them un jam bosse .
do ta rrris rrogen kte muaj 10%
Ndjese po se kuptova.... Kur e humbe a e kishe ishte batute,spo flisja fare per miqesite.Miqesit lindin dhe mban . Nese nuk Eshte reciproke vdesin . Humbja Eshte e dyanshme Nese ka qen e vërtete.
Atehre me ler mua ti pergjigjem.?Jo moj moter cpun kam un ti prgj ne vendin tuaj,un kam vendin tim ,ti ke vendin tend ?
Thash edhe un se qenkwm krejt torollake??Ndjese po se kuptova.... Kur e humbe a e kishe ishte batute,spo flisja fare per miqesite.
Kuptova.Ndjese po se kuptova.... Kur e humbe a e kishe ishte batute,spo flisja fare per miqesite.