Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ska fonde shumeKam shum kerkesa per disa me mir spo them hic ?
Per fonde te thym ne mes nee por skemi durimSka fonde shume
Puc zemraPer fonde te thym ne mes nee por skemi durim![]()
Nqs do doja ti thoja dicka @Redbull me beso qe do ja thoja ? .. kam deshir te kem nje beb Jo nje beb me redbull… @Plusbellelavie kur ta bejme nje beb do te lajmerojme te na besh qoket ??
Uaa ca goditje i ke bere?Nqs do doja ti thoja dicka @Redbull me beso qe do ja thoja ? .. kam deshir te kem nje beb Jo nje beb me redbull… @Plusbellelavie kur ta bejme nje beb do te lajmerojme te na besh qoket ??
Po ti ngordhe per te mi dhe ai per ty u zhduk krejt avulloi . ça na ben sikur sdo . Pastaj un te dhash opsion te dyte. Gjyshin ti se pordhe hic . ?Nqs do doja ti thoja dicka @Redbull me beso qe do ja thoja ? .. kam deshir te kem nje beb Jo nje beb me redbull…
@Plusbellelavie kur ta bejme nje beb do te lajmerojme te na besh qoket ??
ça goditje mi se nuk ndjeva gje un . ?Uaa ca goditje i ke bere?
Kot qenkam munduar deri me tani une?! ?????Pse cun je ti ? ?? e un qe te dija goc ?
Gzzz shum ?Kot qenkam munduar deri me tani une?! ?????
Po tani qe e more vesh? ???
Ca rastesie ??? dhe une po gezoj shume ???????Gzzz shum ?
dmth don dhurate materialin gjenetik timinNqs do doja ti thoja dicka @Redbull me beso qe do ja thoja ? .. kam deshir te kem nje beb Jo nje beb me redbull… @Plusbellelavie kur ta bejme nje beb do te lajmerojme te na besh qoket ??
Cigareee mooreeee heudmth don dhurate materialin gjenetik timin![]()
don dhe ti nai pompe ?Cigareee mooreeee heu