Hajde se po ste vura te qerosh qepet ??Ama ti qenke babagjyshi?
Tema: Dua te shkoj te babagjyshi e tpaketojm dhuratat bashke gjithe naten ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hajde se po ste vura te qerosh qepet ??Ama ti qenke babagjyshi?
Tema: Dua te shkoj te babagjyshi e tpaketojm dhuratat bashke gjithe naten ??
Une per ty qeroj dhe pleshtat e maces jo qepet qe ca i kam ???Hajde se po ste vura te qerosh qepet ??
Esht sekret se ndryshe prishet magjia e KrishlindjesUne per ty qeroj dhe pleshtat e maces jo qepet qe ca i kam ???
P.s: Mqafsh mtrego mua se sja them njeriu ..kush nga forumi ka kerkuar qep si dhurate ? ???
6 mij lek me 8 mij lek eshte suxhuku i that.tmerr ?Epo mishi i that ka me shum shihje ?
Te them te verteten nuk e kam provuar kurr po me te degjuar e kam ?6 mij lek me 8 mij lek eshte suxhuku i that.tmerr ?
Un po ehste l imrekullueshemTe them te verteten nuk e kam provuar kurr po me te degjuar e kam ?![]()
Nuk dalin kote llafet qe eshte i mire dhe i shishmUn po ehste l imrekullueshem
Uuuuuuuuuu????
Ti je beb per veteView attachment 132306
Nje beb te bukur ?
Me gjej nje djal simpatik .. qe te bej nje beb si te fotoja ?Ti je beb per vete
A ta jepi frajerin tem ????Me gjej nje djal simpatik .. qe te bej nje beb si te fotoja ?
O drit ti e di shijen time ??A ta jepi frajerin tem ????
Po veq me bo Ni bebe tbukur mendova Se me duhet edhe mu ???O drit ti e di shijen time ??
Ma jep.mua meqe ajo se do ?A ta jepi frajerin tem ????
Jo per mua ore se ste kam@Perla_Nera ca dush ti e mor me çef por jo me shperderu lekun ???
Veq mem premtu veq per bebe ????se mi mbet ambel ky i jemi lakmon prap ??Ma jep.mua meqe ajo se do ?