Qite jaha e din si e marin disa ket fjal qitee ke mendu a joo hahaha qiteQite ta shohim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qite jaha e din si e marin disa ket fjal qitee ke mendu a joo hahaha qiteQite ta shohim
Si e marrin moj ?Qite jaha e din si e marin disa ket fjal qitee ke mendu a joo hahaha qite
??? qite kemben ?Si e marrin moj ?
Qite shalen pra meqense sdashke me qit renxhin ???? qite kemben ?
Hahahahaha lotQite shalen pra meqense sdashke me qit renxhin ?
normal gjithkujt i mungon diqkaQe nuk knaqen asnjehere me asgje...gjithmone ndihen se u mungon dicka
Kush tmungon ty? ???normal gjithkujt i mungon diqka
e vertete Po jo te gjithave .Qe nuk knaqen asnjehere me asgje...gjithmone ndihen se u mungon dicka
ehh??Kush tmungon ty? ???
?????????
Se kisha per dicka konkretisht...por ne pergjithsi jan gjithmone tpaknaqura...ose msakt ankohen shume...pune...shoqeri..pune shpie..kalamajte vertete Po jo te gjithave .
Vec familjes( mami vella dhe moter ) i kam tgjitha .?
Ti do rrahur po skam doreza boxi une ?????ehh??
Ankohen te shkretat ankohen . C’est la vieSe kisha per dicka konkretisht...por ne pergjithsi jan gjithmone tpaknaqura...ose msakt ankohen shume...pune...shoqeri..pune shpie..kalamajt
ehhiKush tmungon ty? ???
?????????
ty ste mungon gja a?Ti do rrahur po skam doreza boxi une ?????
Joooo gjynah tqahem ???ehhi
ty ste mungon gja a?
yyy mvi mirJoooo gjynah tqahem ???