• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në një shtëpi me...

Miremengjes ??

Une mire mo .. Ja last night I had a hot candle bath & went straight 2bed after that ?.. edhe me kishte zene gjumi like a baby .??

Tani kemi nisur diten me nje kafe .. hajdeni zgjohuni shtepia se ka kafe per te tere sot ? .. @Plusbellelavie ☕@Whiskey ☕@Revenant ☕️ . ???

Ps… ermmm do ta studioj pak me mire k’te @Klodii -n ? do ta studioj.?
Hahaha ? ? Ngelen duke u qurravit .
A ja nderrojm braven e i lem jashte ?
Hajde se atmosfera festash sja vlen me nejt mbyll ne shpi .????

E kam then qe jeni dhjaksa . Ke tema te vërteta qe si pranoj i kurre ama Nashti i vuna vulen .??
Asnje nuk ula une thjeshte @Klodii Eshte me i urte e me pak byclevizshem se ju . Nuk ankohet kurre e nga goja buron vetem mjalt.??

??? nuk kam nevoj per buze te fryre se i kom Marshallah vêt .?????
Po kur tha @Zana ? nxorrem vetem kicat dmth paralajmerim . Ama kjo nuk dmth qe sjeni te lire te na nderroni me shpi e bashkeqiraxhi te tjere .???
E ne ohohoc vetem bashke ??
Ore mos u inatosni..ham darken dhe sot....mblidhemi koke me koke e diskutojm dhe vendosim per hapin e radhes ???
Tshohim si do dalim nga nata sot e vendosim e bejm ?
@Zana & @Plusbellelavie do jeni nshpi sot ju? Tqajm hallet njehere e mire ?? mos te zihemi me ??

Ore mos u inatosni..ham darken dhe sot....mblidhemi koke me koke e diskutojm dhe vendosim per hapin e radhes ???
Tshohim si do dalim nga nata sot e vendosim e bejm ?
@Zana & @Plusbellelavie do jeni nshpi sot ju? Tqajm hallet njehere e mire ?? mos te zihemi me ??

Une jam out sonte .. so beni qejf at home and no visitors are allowed.??

Hahaha ? ? Ngelen duke u qurravit .
A ja nderrojm braven e i lem jashte ?
Hajde se atmosfera festash sja vlen me nejt mbyll ne shpi .????

Jo moj jo aty te rrijne se do te mesohen me rregullat… tek e tek e tek .??

Ps… Veri celesin guzhines sonte ? se nuk mbahen me pastrime k’to .???

Ma keni stresuar ? eee ? you must make it up2her tonight .??

Ps… ?
Uh sa kohe dhe pune duhet me me stresu mu .???

Jo moj jo aty te rrijne se do te mesohen me rregullat… tek e tek e tek .??

Ps… Veri celesin guzhines sonte ? se nuk mbahen me pastrime k’to .???
Pikerisht ate Thash dhe un qe shpia Eshte shpi e ne jemi nierez me parime . Jo ta kthejm ne kafene .
Jashte pastaj kushdo bo ca i do qejfi .???♥️?

@Revenant birrat i solla i nxorra ne ballkon Hajde se erdhi kjo ? @Zana e i fusim nja dy te shpejta se qeka per jete note prap .
nderkohe un dhe ? Po meremi me guzhinen .??????

Back
Lartë