Jam i padukshëm unë, por jam gjithandej e shoh gjithçka![]()
Nga kishe hedhur rrufete ...shpejt rrefeu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jam i padukshëm unë, por jam gjithandej e shoh gjithçka![]()
Une jam i bere cun per shpi...cdo me besh me akoma...i urte..me norma...fjalepak ??
Rrefehem vetëm në veshin tënd ?Nga kishe hedhur rrufete ...shpejt rrefeu ??
qa thu mi a sishe me dika tjt app osht i njejti person?Rrefehem vetëm në veshin tënd ?
Ku mo ??qa thu mi a sishe me dika tjt app osht i njejti person?
??dhdiKu mo ??
Pale me kë të ka parë vërdallë,di un ?@Rappunzel më shpjegon më qartë ti, ç'po thotë kjo katilja ???
kta jau kam inat une juve pse hapi dhamt ajo i thot ma spjego qa thot katilja mpyt mu se un isha ti fol e sdeshta me zgat mos me prish mhb se ta spjegoj mos e rrruj@Rappunzel më shpjegon më qartë ti, ç'po thotë kjo katilja ???
Më trego ku më pe mo,? duhet të kesh sy magjik se Zeusi është i padukshëm ?kta jau kam inat une juve pse hapi dhamt ajo i thot ma spjego qa thot katilja mpyt mu se un isha ti fol e sdeshta me zgat mos me prish mhb se ta spjegoj mos e rrruj
me hera a qa jan kan ni qift veq nsy mkan nejtMë trego ku më pe mo,? duhet të kesh sy magjik se Zeusi është i padukshëm ?
kta jau kam inat une juve pse hapi dhamt ajo i thot ma spjego qa thot katilja mpyt mu se un isha ti fol e sdeshta me zgat mos me prish mhb se ta spjegoj mos e rrruj
ehhh po qashtu mkalllxoni se ky deshbmbani budalll??Katile zemrushe ke e drejte po Zeusi me te njejten eshte une kam fajin une kam nderuar emer ...nga hera e vura Lina ???
Ok katile ?ehhh po qashtu mkalllxoni se ky deshbmbani budalll??
Une sbera do gje mbrem jo ?????
Me iku fundjava kot ???
Pse vetem ti do ashtuseshe ne party dje..ne tjert nuk do astushesim ?? ???
shyqyr aman se knej ska me 1 zemer ose hiq ose shum
Mire i the . Ku ka me mire se haptazi .???Epo une e raportova hapur ne shtepi .. akoma pa dalur . ???
Jo kshu si skutha ?se iken besimi pastaj .???
Je gati tvi te marr? ?Po mua nga do me coni mo apo do me lini jashte ?
Në fakt Zeusi nuk rri rehat jo ? edhe pse i pafajshëm ?shyqyr aman se knej ska me 1 zemer ose hiq ose shum
vallahi tkam pa ma heret thash ajo iki po ky qa mrri ktu si cung apo e ka mashtru at edhe vet kolllot syt knej??