• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në një shtëpi me...

Uroj ta kesh kaluar mire .???

jo Ika po erdha fsheruzi se nuk isha vetem .??
Ne dhoma degjohej vetem gerrhima nuk mendoj se kan sjell njeri.. ??
Vetem @hena sdi nga ishte zhduk mrom .?‍♀️
Sa hapa syt me lot kam qesh nga kto biseda ??

E mire ja ke bere ?? se djemte qenkan paskan dalur direkt ne aksion. ??

Ps… Shtepia paraqituni k’tu nje here , te marrim vesh se c’fare behet e qysh e tek ? oj k’to ? sa dola une nje nate vuuu te tere me vrap .??

hajdeni djema @Whiskey looking for Sonja who the hell is she?? And @Revenant getting married with who ? ?

Nuk lejohet strictly asnje vizitor ne shtepi ?pervec legal tenants . ???

Si se paskam ven re un kte ? 7 mua tu prit po jo per mu .???

Vallai ka qen behar kto dy dite . Imagjino i kam heq leshrat .:p
Hajde kur te dush se do mor pushimet .??????
??? Se kisha then ndonjehere kaq troc une ????
Plus e ke pat mendjen te ata trathtart ti ??
Na e kan fut me kto kufizimet ata francezt e tu ???sna len tvijm per fundjave se duan karantine...po erdha do me strehosh 14 dite ???

Ps… Shtepia paraqituni k’tu nje here , te marrim vesh se c’fare behet e qysh e tek ? oj k’to ? sa dola une nje nate vuuu te tere me vrap .??

hajdeni djema @Whiskey looking for Sonja who the hell is she?? And @Revenant getting married with who ? ?

Une sbera do gje mbrem jo ?????
Me iku fundjava kot ???
Pse vetem ti do ashtuseshe ne party dje..ne tjert nuk do astushesim ?? ???

Po mua nga do me coni mo apo do me lini jashte ?

Back
Lartë