• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në një shtëpi me...

@Revenant ??

grr-growl.gif
Mke mbajt zgjuar gjithe naten mbreme....flisje pergjumesh e coheshe sonambul ?????

@Revenant zgjoje cik @Whiskey e hiqja ato shishe se se shoh dot me ne ate gjendje te mjeruar.
me @Zana jemi knaq duke pa yjet mbrem qe ja hengsha thumbin ?? kur Po me mbylleshin syt piva cik qumesht prodhim bio @hena e kam fjet si qengj.
vec kur pash @Whiskey qe erdhi tap dhe e kishte zen gjumi ne tapet.
Mir qe sdo qera me pagu Po dhe harxhon shume . Mos me ndihmonte @Klodii ? ta ngrija dhe me tha qe nuk Eshte i keq dreqi po ka pak probleme me gjumin kto kohe hajde ti japim nje dor desh e nxorra jasht per zhelesh.
Edhe njehere duhet te mblidhemi sonte te bejm dicka per te .
Ju puc fort e me tashuri qiraxheshka juaj piperka . ?♥️?

@Revenant zgjoje cik @Whiskey e hiqja ato shishe se se shoh dot me ne ate gjendje te mjeruar.
me @Zana jemi knaq duke pa yjet mbrem qe ja hengsha thumbin ?? kur Po me mbylleshin syt piva cik qumesht prodhim bio @hena e kam fjet si qengj.
vec kur pash @Whiskey qe erdhi tap dhe e kishte zen gjumi ne tapet.
Mir qe sdo qera me pagu Po dhe harxhon shume . Mos me ndihmonte @Klodii ? ta ngrija dhe me tha qe nuk Eshte i keq dreqi po ka pak probleme me gjumin kto kohe hajde ti japim nje dor desh e nxorra jasht per zhelesh.
Edhe njehere duhet te mblidhemi sonte te bejm dicka per te .
Ju puc fort e me tashuri qiraxheshka juaj piperka . ?♥️?
Sot e kam une radhe per thumbin dhe qumshtin ?????
???? Ti pi me @Whiskey sot ??

Un fle dhe vetem po per tpi tgjithe bashke . ??
ti mbaro pune me thumbat dhe qumshin lej cik per @Whiskey se ishalla harron alkolin ????
Secili per vete zoti per tgjithe...???
Pasneser kemi birrat te shkurret ne...ti lem vetem nshpi kta ????
Apo seshte dhe ftohte akull do jen bere ato birrat ??????

Secili per vete zoti per tgjithe...???
Pasneser kemi birrat te shkurret ne...ti lem vetem nshpi kta ????
Apo seshte dhe ftohte akull do jen bere ato birrat ??????
?????
Na ka pa zoti jemi mbledh me te miret .????

oh kohet e arta Edhe birrat e ftohta na mbajn gjall re. Fix te ftohta po i pijm nga salloni me oxhak se ne shkurre na thahet dhe suma jo Mo buzet .??????
Je i mire shume ama ???

@Claa @Imp4ct @Noah aman ku jeni?:p
Keni dale qe me nate nga shpia e s kujtoni te ktheheni
Po su kthyet ta dini qe do jua kyc deren:p

Back
Lartë