Nuk i kam lexuar faqet më.parë.Mos prano miq zeuso se ato sdonin me ardh me krevat me vete?
Ç'është kjo puna e krevatit ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk i kam lexuar faqet më.parë.Mos prano miq zeuso se ato sdonin me ardh me krevat me vete?
Ku do shkosh mi? ???Sa per te te vene ne gjume ? se pas ores 12-te te nates .. na duhet me levizur vend .???
ohhhhh du me piView attachment 131337@Plusbellelavie pi
I thash rrelses te vinte me gjith krevat me ajselNuk i kam lexuar faqet më.parë.
Ç'është kjo puna e krevatit ?
????????Ore te iki njehere une te fle thoni gje ju??!!
Ju grat e dhomes po na dhat naj puthje "naten e mire" kur te vini mire do beni...po sna dhat...kurr mos dhenci...
Kjo ska lidhje me ( @hena @Plusbellelavie @Zana ?????? )
Naten ??
Të flejnë jasht lol ?I thash rrelses te vinte me gjith krevat me ajsel
Se nuk flenin me jastikun e botes dhe per me shum as lulja diellit sdesh se e kish me pertes se ish lodh ?
Sna kan ndare vajzat vetem me mire , djemte vetem hahahhahhIsa Boletini eshte trim, mos ke frike![]()
Pse a sje e knaqne me vendimin a ??Sna kan ndare vajzat vetem me mire , djemte vetem hahahhahh
Pse a sje e knaqne me vendimin a ??
Nese do ishim te ndara vetem vajzat do bisedonim me lirshem per qunat hahahahaPse a sje e knaqne me vendimin a ??
Nese do ishim te ndara vetem vajzat do bisedonim me lirshem per qunat hahahaha
Fare reTë flejnë jasht lol ?
Me keto te dyja me paske vene fiks , se nuk zihen me njera tjetren keto?Meqënëse po vjen fundjava mendova t'ju çoj me pushime në pyll ?
View attachment 131330
Shtëpitë janë të ngrohta, megjithatë në mungesë të druve sajohuni vet ?
View attachment 131331
Fillojmë atëherë...
Për vete kam zgjedhur @Rrelse dhe @Nikoleta ?
@centos me @Mignonne
@Zana me @Plusbellelavie @Revenant dhe @Whiskey .Ka vend shtëpiza boll për katër veta ?
@Lina me @ZEUS @STONE_HEAD dhe @Pepsi
@Fiore me @Noah @Claa dhe @Imp4ct
@Liber8 me @LAYLA @Shkupjanee dhe @Lora që të njihen paksa ?
@Dea @Ai_Tipi @Babydoll dhe @Kola^Bosss
@Çomi me @Haribo @Ablla dhe @i_shemtut
@Moza me @Perla_Nera dhe @Punk1 ?
@Dredhza me @Chilling @Ersaa dhe @Dibrani
@HIM me @AnXheliNa @hena dhe @nsr
@Klodii me @Caramele @CuF| dhe @Aşk
@ABC me @The_Joker @Shkupjanee dhe @Tringushe
@BigBrother me @KaTiLe
Kaq për momentin se mu mbaruan fondet për biletat.
Bëfshi qejf ?
Nuk është reale hahahahha e veshet hapurBisedoni edhe prane meje, ja psh une i mbylli syte?
Nuk është reale hahahahha e veshet hapur
Dera mbyllet sepse s'duam quna ne afer !Mire, dal nballkon une marr ajer tpaster, deri sa ti kryni hesapet juveq mos ma mbyllni deren krejt
Dera mbyllet sepse s'duam quna ne afer !
Ku do shkosh mi? ???
Hajde ma thuj te veshi se si them kujt ??
ohhhhh du me pi?
@Revenant nese ke ren te flesh e ste ka zen gjumi Hajde me bo cik masazh se jam lodh sot:? Nese jo ska gje ma bo neser .?
Jo un Thash do flem bashke . Me ata kam frik se meshkuj hesapi.Thjeshte te nderrojme anen /krahun? se nuk kemi nga te veme jo .???
Ti sic duket ke zene rehat me te dy . ????
E ke bo operacion buzen ? ???Jo un Thash do flem bashke . Me ata kam frik se meshkuj hesapi.
te hengsha thumbin ty .???
Mwahhhhh View attachment 131354
Plus iken ata flen me pulat ??
Ncuq jam krej bio vetem jam dobesu e mka dal me shume ne pah .??E ke bo operacion buzen ? ???
Do plagos ndonji per ty . ??View attachment 131337@Plusbellelavie pi