Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E kishe per Homospecien Mashkullore apo Femrore? Apo kafsherore, se ka ca kafshe qe kane dy gjini.Qe dykemboret e llojit (homo sapiens) me peshtirosen??

Per te 2 gjinit i nderuar.E kishe per Homospecien Mashkullore apo Femrore? Apo kafsherore, se ka ca kafshe qe kane dy gjini.![]()
![]()
Une kur Zhgenjehem(Llogjike cdo njeri Zhgenjehet) kerkoj ne rradhe te pare Fajin ke vetja, sepse une jam ai qe i dhash mundesi dikujt qe te me zhgenjej.Qe zhgenjehesh gjate gjithe kohes dhe skupton me pse gjerat po shkojne kaq keq gjithmone.
Kam fajesuar aq shum veten sa sdi te dalloj a po gaboj vec une apo dhe te tjeret me mua?Une kur Zhgenjehem(Llogjike cdo njeri Zhgenjehet) kerkoj ne rradhe te pare Fajin ke vetja, sepse une jam ai qe i dhash mundesi dikujt qe te me zhgenjej.
Nga njehere s’ka arsye te kuptosh asgje vetem ti lejosh gjerat te marrin avazin e vetQe zhgenjehesh gjate gjithe kohes dhe skupton me pse gjerat po shkojne kaq keq gjithmone.
He more shefoo more shefooo tkan shty edhe drejtshkrimin ta gabojsh wiel spass??Ka plot molente qe vjen momoenti tjeter e me i mire se momenti i shkuar
Hahahah jan shumuarQe dykemboret e llojit (homo sapiens) me peshtirosen??
???Nga njehere s’ka arsye te kuptosh asgje vetem ti lejosh gjerat te marrin avazin e vet
Shpresojme te vine dite te mira per ty
A e gerkove dekundKa momente kur tmungon vetja
Per sonte i vure kapakunQe mendon sa kohe paskam humbur me gjera pa rendesi