Katile ti si kupto kto gjona se je e martume?po qfar martumi kjo sot nja neser kater
si aj humori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Katile ti si kupto kto gjona se je e martume?po qfar martumi kjo sot nja neser kater
si aj humori
edhe ti at mene e ki si un a bravo se qesi lypi uneHahaha relax edhe pak pastaj marohena kur ti bejm 30 ?
me kan e martume loqka jem srrij ktu asni sekond ??Katile ti si kupto kto gjona se je e martume?
??? ma mire beqare edhe pak se vjen dita me u martu kshtu knaqu?edhe ti at mene e ki si un a bravo se qesi lypi une
mu mu kan pi mu martu apapapa
Pyt @Shkupjanee ca ksha me tbo po mos ishe e martume ?me kan e martume loqka jem srrij ktu asni sekond ??
? ooo @Pepsi ooo pepso po nuk eshte e martuarPyt @Shkupjanee ca ksha me tbo po mos ishe e martume ?
Shkupo? ooo @Pepsi ooo pepso po nuk eshte e martuar
Ani love @PepsiShkupo
Sonxhorrno ty?
Jes lovju ty shkpoAni love @Pepsi
Nga experienca e thua ti ????? ??? ??? ????? ma mire beqare edhe pak se vjen dita me u martu kshtu knaqu?
Ncuq nga zemra e them ashtu sic jamNga experienca e thua ti ????? ??? ??? ??
Se di...per beqar te pergjigjem...per tmartuarit ??@Revenant ma mire beqar te jesh apo i martuar?
? ca vite thot jojo 5 minuta ke koh mendohu dhe pergjigju ose thuaje ashtu sic je ?Se di...per beqar te pergjigjem...per tmartuarit ????
??
mjep ca vite kohe e te pergjigjem ????
Per mua qe jam single...mendoj se ja vlen single ??? ca vite thot jojo 5 minuta ke koh mendohu dhe pergjigju ose thuaje ashtu sic je ?
Hi je per lidhje serioze ?Per mua qe jam single...mendoj se ja vlen single ????
sorry se e oaskam kaluar 5 min ???
Jam....ca perfshihet? ????Hi je per lidhje serioze ?
?? ?Jam....ca perfshihet? ????
Terms dhe conditions tlutem...qe tvazhdojm per hapin tjeter ??