Je e vogel ti per te pasur isha . ??Ska isha un ,se ala i du kejt por vec bashk sjena ama tanve u kam then dju du perher dhe e mbaj fjalen, hahhahhah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je e vogel ti per te pasur isha . ??Ska isha un ,se ala i du kejt por vec bashk sjena ama tanve u kam then dju du perher dhe e mbaj fjalen, hahhahhah
Ups tash hyre dhe ti me kt fjal te ishat e mi,ama dot du perher ?Je e vogel ti per te pasur isha . ??
@Whiskey Thuaje njeren nga ishett hee asnje s thot ????Ska isha un ,se ala i du kejt por vec bashk sjena ama tanve u kam then dju du perher dhe e mbaj fjalen, hahhahhah
Mos premto kot se nuk besoj ne shprehje filmash . ???Ups tash hyre dhe ti me kt fjal te ishat e mi,ama dot du perher ?
Lexo me lart lexo . ????@Whiskey Thuaje njeren nga ishett hee asnje s thot ????
Filmi mbetet perjet besoje praMos premto kot se nuk besoj ne shprehje filmash . ???
Po moj ce uneHahahaha anjeri si thot emrat ?
Merita AntigonaThuaje ishen si ta quajn he trego????
Mashalla tjera tjera se po te lexuan ty do i thuajn e kto tjerit?Merita Antigona
Jo Jo se plas n’kuçove pastajMashalla tjera tjera se po te lexuan ty do i thuajn e kto tjerit?
qaj i katerti boll i fort paska qan?Po moj ce une
Hajdari
Shabani
Shefqeti
Mamuti
Rasimi
Lazimi
Qania
Mafia
Ene shoket e ktina po se km pas serioz me shoket si me kto ??
???????? po aj e ka vulos hqhahqaj i katerti boll i fort paska qan?
???Jo Jo se plas n’kuçove pastaj
Une jam akoma i virgjer ?Hahahaha anjeri si thot emrat ?
Dhe un si ti ?Une jam akoma i virgjer ?