Me bej dhurate veten tende?Ktë vit nuk bëj dhurata? jam rehat??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me bej dhurate veten tende?Ktë vit nuk bëj dhurata? jam rehat??
Me klering po deshe ??Dashke me tly parukerin tate ene trrelces pa lek mduket ?
Ste bo kush ner sot jo??Me klering po deshe ??
Ke e nje kondicioner Midea 12 falas ? oferte me te mire skaSte bo kush ner sot jo??
Me 31 dhjetor mbas orës 12 të natës ??Me bej dhurate veten tende?
Me buzeqeshi fati kte vit ?Me 31 dhjetor mbas orës 12 të natës ??
I bjen viti tjetër ??Me buzeqeshi fati kte vit ?
E kisha nga emocionet ?I bjen viti tjetër ??
Ehhhh nuk të vej faj ??E kisha nga emocionet ?
As kur ishe i vogël ske mar dhurata?Nuk bej dhurata se smkan bo kurr dhurata
Edhe mthone mu lyps ?Me bej dhurate veten tende?
Une jam mrapa bruda hec ti hepi gaz por me R time boj cmendurina? kismet se nuk i dihet ?@Ai_Tipi, Jo vlla kemi kalu ate etape Tani jemi me ndrysheBMW M3 COMPETITION G80 510 ch
Me thua me ke rri te them si je ?Edhe mthone mu lyps ?
Vllai me tmerroi do ta marri dhe njeUne jam mrapa bruda hec ti hepi gaz por me R time boj cmendurina? kismet se nuk i dihet ?
Un kot ja lyp se prz e modh i lej me gazet ndore kam une moshe per ato gjona mer bruda ???Me thua me ke rri te them si je ?
Une shoqerohem me ty ktu ..lyp ti lyp e une ?
Ca do bosh me ate bencin ti ? une ijer per ijer nai c180 me gaz ?????Vllai me tmerroi do ta marri dhe nje
Mercedes classe E 63 S AMG 4Matic+ Burmester 9G-Tronic 612 ch Po se di ca t'ju bej gjith ketyre pz
Ca do ti gjyshi ca ke fiksim se ta gjej une ????Un kot ja lyp se prz e modh i lej me gazet ndore kam une moshe per ato gjona mer bruda ???