• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Zgjidh nje qytet ….. ?

View attachment 130293
P.s po bej disa antar tag se e kam vrejt qe keni ngec ne disa tema te vjetraaaaa e te rejat nuk i lexoni fare ?
@centos @EkzoTiiKee @Raid
@Lina
@Noah
@Ai_Tipi
@Haribo @Plusbellelavie @Rrelse @Luledielli @Alea @Chilling @Llaqi @Socialdisexpert @NOUR @SweeTy @Inna^ @Dredhza @Juno @Ablla @chipsy @Zana @KaTiLe @Liber8 @chatcop @BjOnDi @Daisy @Arina @Precious @cyb3r @Eamla @Dea @Mignonne @Jana @Klodii @Niko @nsr @ABC @CuF| @Gjyshi @GjysKafe @Harrakati @ZEUS @A2. @Guns_N_R0ses @Barbie @Dutchavelli
Jane te shar ate qe lexojn e nuk behen pjese e temes ?

(Ata qe nuk i kam ber tag ndjes ?‍?)
Ta haj Xixen un ty sidomos kur shan.???
Un do zgjidhja Marseille .
Lagjet ku dhe policia nuk hy dot.;)

Aty ku qielli bashkohet me detin
aty ku e bukura dhe e shemtuara bashkejetojne ose me sakt e mira dhe e keqja.
Aty ku kam kaluar mbi 15 vjet te jetes time.
Aty ku ka vetem andrealine .

Nese behet fjale per ke anetare?
Do zgjidhja gansterret e forumit.
ata qe kan kellqe .

Ta haj Xixen un ty sidomos kur shan.???
Un do zgjidhja Marseille .
Lagjet ku dhe policia nuk hy dot.;)

Aty ku qielli bashkohet me detin
aty ku e bukura dhe e shemtuara bashkejetojne ose me sakt e mira dhe e keqja.
Aty ku kam kaluar mbi 15 vjet te jetes time.
Aty ku ka vetem andrealine .

Nese behet fjale per ke anetare?
Do zgjidhja gansterret e forumit.
ata qe kan kellqe .
Oh shpirttt i rralle je per tu admiruar sinqerishtt te lexoj me gjith qef ??❤️
Love ur mind. ✨✨

View attachment 130293
P.s po bej disa antar tag se e kam vrejt qe keni ngec ne disa tema te vjetraaaaa e te rejat nuk i lexoni fare ?
@centos @EkzoTiiKee @Raid
@Lina
@Noah
@Ai_Tipi
@Haribo @Plusbellelavie @Rrelse @Luledielli @Alea @Chilling @Llaqi @Socialdisexpert @NOUR @SweeTy @Inna^ @Dredhza @Juno @Ablla @chipsy @Zana @KaTiLe @Liber8 @chatcop @BjOnDi @Daisy @Arina @Precious @cyb3r @Eamla @Dea @Mignonne @Jana @Klodii @Niko @nsr @ABC @CuF| @Gjyshi @GjysKafe @Harrakati @ZEUS @A2. @Guns_N_R0ses @Barbie @Dutchavelli
Jane te shar ate qe lexojn e nuk behen pjese e temes ?

(Ata qe nuk i kam ber tag ndjes ?‍?)
Pse mu t fundit apo kripesira per ne fund :p

Back
Lartë