Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti je xhannn ?????OK..nga nje vote picirrukave te forumit qe I kam xhan @STONE_HEAD dhe @Kiddooo ..dhe nje ty qe ti kujdesesh si me e madhe qe je ?
Aha i bie qe ne te dyve na ka vajtur femija 1 vjec tani? apo jo o fara e art,?Se me bere me kerku temen. Ky eshte ofendimi ketu. Kjo eshte mes sheshit. ?
View attachment 130095
shakat miiiiii se qyqjaaa sa cop??????Aha i bie qe ne te dyve na ka vajtur femija 1 vjec tani? apo jo o fara e art,?
Leri shakarat tani ?
Ketu qimja behet tra ???shakat miiiiii se qyqjaaa sa cop??????
Hahaha e modhe je pzti je xhannn ?????
hahahah aq I madh aa????ec te puc ec????Ketu qimja behet tra ???
Varja.
ca ke tiniHahaha e modhe je pz
naten tini??????Naten ????
hi flasim??????????
Cfare me duhet ti tregoj vetes?Trego veten pra mes antarve.
Flasim....???hi flasim
hajd praFlasim....???
Une po beja refresh temen "cfare doni ti thoni " ??? prisja komente ????
Ku do vemi ????...na ka bere naj surprize vllai madh? Lejohet takimi midis banoreve dhe analistve/opinionisteve ? ???hajd pra
un jam psikiatre ??? do shoh gjendjen tende psikomotorike gahahhah llogjikeKu do vemi ????...na ka bere naj surprize vllai madh? Lejohet takimi midis banoreve dhe analistve/opinionisteve ? ???
Sa seanca ke planifikuar? Po tjet per nji mos mthirr kot ??? se jam me rende..dua min 1 muaj trajtim ??un jam psikiatre ??? do shoh gjendjen tende psikomotorike gahahhah llogjike
Barsaleta.Cfare me duhet ti tregoj vetes?
duke pa gjendjen hahah duke bere hahahhahaha 1 muj te hudh ne lan un gahhahaSa seanca ke planifikuar? Po tjet per nji mos mthirr kot ??? se jam me rende..dua min 1 muaj trajtim ??